Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 20 oktober 2015

Zeppelin en Zipp: twee bekende AirPlay-speakers in het nieuw

Audiofabrikanten Bower & Wilkins en Libratone hebben hun bekendste speakers in het nieuw gestoken. Er is een nieuwe uitvoering van de stijlvolle Zeppelin iPod-speaker en de haast knuffelbare Libratone Zipp is ook vernieuwd en krijgt er een kleine variant bij.

De nieuwe Zeppelin Wireless van Bower en Wilkins heeft in tegenstelling tot zijn voorganger geen iPhone/iPad-dock meer, maar werkt draadloos. De Libratone Zipp houdt zijn stoffen jasje en wordt multiroom.

Zeppelin Wireless (€ 699)

De Zeppelin werd in 2007 geïntroduceerd als stijlvolle iPod-speaker met 30-pins-connector. De speaker verraste door zijn goede geluidskwaliteit. De nieuwe Zeppelin Wireless behoudt het bekende design, maar heeft geen iPhone-connector meer. Audio wordt draadloos via AirPlay, Bluetooth of Spotify Connect ontvangen. Er is ook een analoge aux-in. De speaker bevat twee tweeters, twee midrange-drivers en een woofer. Direct verkrijgbaar.

Libratone Zipp (€ 299) en Zipp Mini (€ 249)

De nieuwe Libratone-speakers hebben de stoffen bekleding behouden. Zowel de nieuwe Zipp als Zipp mini hebben een multiroom-functie die maximaal 6 speakers met elkaar verbindt. Onder het verwisselbare jasje zit een accu die tot 10 uur meegaat. De speakers werken met AirPlay, Bluetooth, Spotify Connect, USB en een aux-in. Nieuw is de touchinterface aan de bovenkant. De Zipp is 100 watt en de mini 60 watt. Eind oktober verkrijgbaar.

https://vimeo.com/142640517

Reageer op artikel:
Zeppelin en Zipp: twee bekende AirPlay-speakers in het nieuw
Sluiten