Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 27 oktober 2015

Reseller lekt mogelijke prijzen en leverdatum iPad Pro

Met de Apple TV 4 onderweg, kijken we uit naar de iPad Pro. Apple houdt het nog op ‘In november verkrijgbaar’ en heeft nog geen Europese prijzen bekend gemaakt. De Duitse retailer die eerder de correcte prijs van de Apple TV lekte, doet dat wel.

Het lijkt erop dat Apple niet van plan is tot de laatste dagen van november te wachten. Bij cyberport.de zien we 19 november als leverdatum voor de iPad Pro 128GB ‘Wi-Fi+ Cellular’ (€ 1229) aangegeven.

Dit zou betekenen dat Apple pre-orders in de eerste helft van november aan gaat nemen en de levering in de derde week plaats zal vinden. Cyberport is een geautoriseerde Apple Reseller en lekte eerder al correcte europrijzen voor de Apple TV 4. De prijzen van de iPad Pro zijn als volgt:

  • iPad Pro 32 GB Wi-Fi: € 899 (in de VS: $799)
  • iPad Pro 128 GB Wi-Fi: € 1.049 (in de VS: $949)
  • iPad Pro 128 GB Wi-Fi en 4G: € 1.229 (in de VS: $1079)


De Apple Pencil wordt nog niet vermeld op de website van de retailer. Mogelijk weten we later vanavond al of deze informatie correct is. Tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers wil Apple CEO Tim Cook namelijk nog wel eens informatie over de verkoopstart van producten geven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Reseller lekt mogelijke prijzen en leverdatum iPad Pro
Sluiten