Reseller lekt mogelijke prijzen en leverdatum iPad Pro

10 reacties

Met de Apple TV 4 onderweg, kijken we uit naar de iPad Pro. Apple houdt het nog op ‘In november verkrijgbaar’ en heeft nog geen Europese prijzen bekend gemaakt. De Duitse retailer die eerder de correcte prijs van de Apple TV lekte, doet dat wel.

Het lijkt erop dat Apple niet van plan is tot de laatste dagen van november te wachten. Bij cyberport.de zien we 19 november als leverdatum voor de iPad Pro 128GB ‘Wi-Fi+ Cellular’ (€ 1229) aangegeven.

Dit zou betekenen dat Apple pre-orders in de eerste helft van november aan gaat nemen en de levering in de derde week plaats zal vinden. Cyberport is een geautoriseerde Apple Reseller en lekte eerder al correcte europrijzen voor de Apple TV 4. De prijzen van de iPad Pro zijn als volgt:

 • iPad Pro 32 GB Wi-Fi: € 899 (in de VS: $799)
 • iPad Pro 128 GB Wi-Fi: € 1.049 (in de VS: $949)
 • iPad Pro 128 GB Wi-Fi en 4G: € 1.229 (in de VS: $1079)

ipad-pro-cyberport
De Apple Pencil wordt nog niet vermeld op de website van de retailer. Mogelijk weten we later vanavond al of deze informatie correct is. Tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers wil Apple CEO Tim Cook namelijk nog wel eens informatie over de verkoopstart van producten geven.
ipad-pro-lifestyle

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  KarelWillem

  ‘Lekkende resellers’.

  Is er een makkelijker manier om gratis aandacht te krijgen?
  En we blijven er massaal intrappen door er aandacht aan te besteden.

 • Profielfoto
  Zakske

  Ik wil niet vervelend doen, maar het lijkt alsof OMT redelijk achter de feiten aanloopt. Bij jullie concurrent stond enige tijd geleden al de Belgische prijslijst voor alle nieuwe zooi van Apple, dan heeft het weinig zin om alle informatie nog een keer bij elkaar te gaan schrapen.

 • Profielfoto
  knekkie

  Mooi apparaat maar wat een prijzen zeg… Zoveel krijg je er niet voor terug vergeleken met tablets in de zelfde prijs range.

 • Profielfoto
  Shmoo

  Nog niet in 920 jaar..

 • Profielfoto
  Usain

  Voor 919 krijg je dus een grote iPad met hetzelfde kut iOS. Voor datzelfde geld haal je een MacBook Air met een fatsoenlijk OS waar je echte pro apps op kunt draaien. Nope word hem niet.

 • Profielfoto
  SvS

  Usain 1+, maar “Kut iOS” is ook lichtelijk overdreven, iOS is erg goed in iPhones en bestaande iPad-lijn, maar van PRO hadden we idd andere verwachtingen.

 • Profielfoto
  no_poo

  MacBook Air… Zit daar dan ook zo’n Pencil bij? Nee, ik heb liever de iPad Pro met een fatsoenlijke MacBook Pro erbij, dan heb je toch het beste van de twee categorien. Een MacBook Air en Pro zou gek zijn, een kleinere iPad vindt ik oninteressant. Met de iPad Pro kan ik tenminste wat Office werk doen en lekker schetsen.

  Best een leuk ding, maar voor een niche. Net als de Mac Pro en misschien zelfs de MacBook Pro (want de meesten hebben genoeg aan een iMac of MacBook Air).

 • Profielfoto
  Usain

  Psst no_poo koop een surface..

 • Profielfoto
  Arjan E.

  Mooi, kan niet wachten totdat ze preorders aannemen, kan ik mijn beide iPads 3e generatie vervangen voor de 128 Gig WiFi Space Grey.

  Ik lees een hoop negatieve reacties op de iPad pro, en niet alleen hier, maar als je van een 3e generatie naar de Ipad pro gaat, dan zitten er best veel voordelen aan!:lol:

  Ik noem maar een paar dingen zoals:
  Touch Id
  AC WiFi
  Meer opslagruimte
  Snellere processor
  Drukgevoelig scherm

  Nu hoor ik al een hoop mensen roepen dat je voor hetzelfde geld ook 2 surface pro’s hebt, maar ik heb mijn vrouw nu eindelijk zo ver dat ze feilloos om kan gaan met de iPad, en als ik haar nu weer wat anders moet aanleren, dan denk ik dat ze op z’n zachtst gezegd niet blij met me gaat zijn.

  Dus voor mij is er ook hetzelfde gebruikersgemak, en dat is ook een dingetje.

  Ik hoop juist dat een hoop mensen hem laten schieten, dan hoef ik er tenminste niet zo lang op te wachten!:lol:

 • Profielfoto
  no_poo

  Usain, zou je dat echt willen als je een MacBook en iPhone met intensief gebruik van iCloud services had? Een Surface is een prima concept, maar geen vervanger voor mijn MacBook Pro, dus in dat geval kun je net zo goed een iPad Pro voor hetzelfde geld kopen…