Providers starten pre-orders iPhone 6s

Door: Raymon Mens - 20 reacties

Met nog een week te gaan tot de Nederlandse verkoopstart van de iPhone 6s (Plus) op 9 oktober zijn de drie grote Nederlandse telecom­providers om 00:01 begonnen met het aannemen van voorbestellingen voor het nieuwe toestel van Apple.

KPN, T-Mobile en Vodafone nemen nu bestellingen aan van klanten die de iPhone 6s op 9 oktober willen hebben. Apple lijkt dit jaar niet aan pre-orders te doen. Voor een losse iPhone moet je er op 9 oktober op tijd bij zijn.

iPhone 6s bij Nederlandse providers

Alle providers hanteren het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ en de leveringen gebeuren 9 oktober op volgorde van inschrijving. De prijzen verschillen per provider en per abonnement.

 • Bij T-Mobile is de iPhone 6s te bestellen in combinatie met een Stel Samen & Stel Bij abonnement. Bestaande klanten kunnen vanaf 4 maanden voor het afgelopen van hun abonnement verlengen en een 6s uitzoeken.
 • KPN levert de iPhone 6s ook vanaf 9 september. Je kunt het toesten bestellen in combinatie met een Zorgeloos, Basis of Vooral Internet-abonnement. Bestaande klanten kunnen vanaf 6 maanden voor het aflopen van hun abonnement verlengen en een 6s uitzoeken.
 • Op de website van Vodafone reserveer je de iPhone 6s in combinatie met een RED-abonnement. Bestaande klanten reserveren via My Vodafone.

6s_doos

Met onze abonnementen– en sim only-vergelijker zie je snel welk abonnement en welke provider het beste bij je past.

Reacties

20 reacties
 • Profielfoto
  xvilo

  Bah, die k#* site van KPN werkt natuurlijk weer niet. Je zou wel denken dat ze daar en of ander mooi technisch hoogstandje voor maken… Nee hoor

 • Profielfoto
  stefsegers

  website van KPN constant plat maar telefoon al vanaf 0.02 in de wacht!!!

 • Profielfoto
  Thijs Simonis

  0:00 gebeld 20 minuten in de wacht gestaan bij Vodafone, in die 20min geprobeerd bestelling in mij winkelmandje te krijgen op de website maar dat werkt niet.
  Telefoontje was alleen een beetje haastig, waardoor ze dingen vergat te vragen.

 • Profielfoto
  Vasco203

  Weer lekker geregeld bij KPN.
  Website klapt er steeds uit, telefoon heel lang in de wacht en als klap op de vuurpijl beweert de website dat ik niet kan verlengen terwijl ik dat al ruim 2 maanden kan.

  Ik wacht wel tot morgenmiddag en zie het dan wel weer…

 • Profielfoto
  bartvanderveer

  Wat KLM doet met het boekingstientje (die 10 Euro komen er altijd bij), doet Vodafone ook : Exclusief € 4,24 thuiskopieheffing bij de Eenmalige kosten.
  Zet de 4 Euro er gewoon bij ! Je moet het TOCH betalen, of zijn er fiscale trucks om die 4,24 Euro niet te hoeven betalen. Ik kan daar niks van begrijpen, dat uitsmeren van onder de streep bijkomende bedragen.
  Moet je als bakker eens doen met de prijs van een brood en op het laatste moment bij de kassa 7 cent extra vragen voor de plastic zak, wat dat was niet bij de prijs inbegrepen, nee ik neem een brood mee zonder verpakking…

 • Profielfoto
  stefsegers

  hoe is het mogelijk dat je na 45 minuten nog niemand hebt gesproken…

  Op de website ben ik zo ver dat met 1 druk op de knop ik alles kan bevestigen en klaar… maar nee hoor… klik ik op bevestigen kom ik op een verleng pagina op de KPN website… echt jammer dat het niet goed werkt!

  Ze weten toch dat er veel mensen zullen pre-orderen? Regel dan extra hosting power want dit gaat helemaal fout!

 • Profielfoto
  Vasco203

  Toch nog even geprobeerd, en het is gelukt! Je komt er nu vrij makkelijk doorheen.
  Zojuist die van mij en die van mijn vriendin verlengd!

 • Profielfoto
  SimondeBoer

  01.00u: De aanhouder wint, 6s rosegold 64G is besteld voor m’n vrouwtje bij KPN

 • Profielfoto
  Vasco203

  Voor degene die nog niet hebben (kunnen) bestellen: KPN heeft op Facebook bevestigd dat de website weer normaal functioneert en dat als je morgenochtend besteld je nog steeds tot een van de eerste behoort voor levering.

 • Profielfoto
  Myquandro

  T-Mobile is al eerder gestart met pre-orders, al is dat misschien alleen voor bestaande klanten. Ik heb zelf afgelopen dinsdag al een 6s+ 128GB gepre-ordered.

 • Profielfoto
  stefsegers

  uiteindelijk is het via de website gelukt. Zo vaag dat bij de samenvatting de knop steeds maar terug sprong naar de selectie pagina van telefoons/….
  Ik was om 1.06 uur er eindelijk mee klaar.. rozengoud 64gb… helaas had ik op 2 telefoons nog niemand aan de lijn gehad!

 • Profielfoto
  Fixdeman

  Bij Amac is hij nu ook te bestellen, zie ik. Krijg je nog 3 jaar garantie ook. En nee, zij zijn geen onderdeel van BAS..

 • Profielfoto
  iCivan

  Pdashop.nl (onderdeel van Coolblue) zijn ze ook te bestellen zonder abbo.

 • Profielfoto
  MacAanZee

  KPN is altijd gesodemieter. Heb daar vroeger wel gezeten, maar sinds het begin van de iPhone altijd bij T-Mobile. In het begin omdat het niet anders kon en later omdat ze prima service hebben. niet moeilijk doen en al jaren een uitstekend netwerk hebben. Tegenwoordig zelfs het snelste 4G netwerk. Pre-orderen ging heel relaxed. Al een paar weken geleden kreeg ik een mailtje met de vraag of ik geïnteresseerd was in de nieuwe iPhone. Afgelopen maandag kreeg ik een mailtje dat er besteld kon worden en kon ik – per telefoon – pre-orderen als vaste klant. Heel relaxed.
  Als het goed is wordt hij op de eerste verkoopdag, 9 oktober, direct geleverd.

 • Profielfoto
  Alles-apple

  KPN levert de iPhone 6s ook vanaf 9 september. Volgens mij moet dit oktober zijn.

 • Profielfoto
  Epke12

  Ook bij YourMacStore te pre-orderen met 3 jaar garantie.. Alleen geen herkende reseller maar geeft wel een verwachting van 9 oktober aan! Klik

 • Profielfoto
  steveb

  belgië:

  lab 9 doet ook pre orders
  levering vanaf 9 oktober

 • Profielfoto
  liudger

  Fixdeman 13 uur geleden
  Bij Amac is hij nu ook te bestellen, zie ik. Krijg je nog 3 jaar garantie ook. En nee, zij zijn geen onderdeel van BAS..

  Read more at http://www.onemorething.nl/2015/10/providers-starten-pre-orders-iphone-6s/#RskWVM0WcWrDHbVy.99

  Wel duur bij Amac. Ik vond de 6s 64 gb voor 675,- bij t-mobile op gsmweb.nl

 • Profielfoto
  Lodewijk_Ramon

  Raymon,
  Waarom geeft de abonnementenvergelijker bij jullie voor KPN hele andere bedragen dan op de KPN-webstite staan?
  Echt grote verschillen; zowel in eenmalige, als maandelijkse kosten.

 • Profielfoto
  mcsharq

  Helaas faalt vodafone met leveringen en schuiven klanten weg