Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 20 oktober 2015

Perfecte cocktails met de MixStik en iPhone

Het maken van een goede cocktail is een hele wetenschap. De sappen, dranken en ijs moeten precies in de goede verhouding gemixt zijn. Kan dat echt niet makkelijker? Natuurlijk. Met de slimme Bluetooth MixStik. Momenteel een hit op Kickstarter.

De MixStik staat in verbinding met je telefoon. Nadat je ‘m in een glas zet en via de bijbehorende app een recept selecteert, geven lichtjes aan hoeveel je van ieder ingrediënt moet toevoegen. Slim bedacht!

De app bevat meer dan 100 recepten en kan maximaal 5 sticks aansturen. Wanneer je de MixStik op een glas legt, wordt gemeten hoe groot het glas is en hoeveel er van ieder ingrediënt in moet. De recepten worden automatisch gedoseerd. Het is ook mogelijk om zelf nieuwe recepten toe te voegen. Een vroege versie van de app is al in de App Store te vinden.

De MixStik is via Kickstarter voor 47 dollar inclusief verzendkosten (ongeveer 41 euro) vooruit te bestellen. De levering wordt in maart 2016 verwacht en het project is al succesvol, want de beoogde 30.000 dollar was binnen no-time opgehaald. De stick moet uiteindelijk voor 75 dollar in de winkels liggen.

Reageer op artikel:
Perfecte cocktails met de MixStik en iPhone
Sluiten