Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 29 oktober 2015
Leestijd: 1 minuut

Outlook in het nieuw op iPhone en Watch

De Outlook-app voor iPhone, iPad en Apple Watch bestaat pas sinds januari, maar heeft zich in korte tijd kunnen bewijzen als een van de betere mail-apps voor iOS. Microsoft houdt de vaart erin en heeft vandaag versie 2.0 uitgebracht.

Het meest opvallend is de verbeterde interface. Microsoft rept over een nieuwe look, maar wij zien vooral een groot aantal kleine verbeteringen. Op de Apple Watch werkt Outlook nu als native watchOS 2-app.

Uitnodigingen worden voortaan direct onder een e-mail weergeven en met een druk op de knop accepteer je vanuit je inbox een uitnodiging. Bij een agenda-item geeft de app nu een duidelijker overzicht van tijd en datum zie je direct welke deelnemers al bevestigd hebben. Bij het opstellen van een e-mail kies je nu sneller foto’s of bestanden als bijlage.

Klik/tap of zoom voor groter.

Sunrise Agenda wordt ingelijfd

De populaire agenda-app Sunrise Agenda wordt in Outlook geïntegreerd. Microsoft nam de app in februari over en beloofde de app destijds te laten voortbestaan, maar nu gaat het team zich op Outlook focussen. Enkele functies van Sunrise zijn al in Outlook 2.0 geïntegreerd, kijk maar naar de agenda-weergave. Uiteindelijk komen alle functies naar Outlook.

De Sunrise-apps zijn nu nog los te downloaden, maar op termijn zullen de mobiele apps verdwijnen. Het lot van Sunrise voor Mac is onduidelijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Outlook in het nieuw op iPhone en Watch
Sluiten