OneNote ondersteunt nu FiftyThree Pencil

2 reacties

Microsoft gaat zijn Office-producten gereed­maken voor de iPad Pro en Apple Pencil, maar schuwt ook goedkopere alternatieven niet. De iPad-versie van notities-app OneNote is voorzien van ondersteuning voor de Pencil-stylus van FiftyThree.

OneNote had al beperkt ondersteuning voor schrijven en tekenen met een stylus, maar met de Pencil wordt de handpalmherkenning beter. Daarnaast is er nu betere ondersteuning voor externe toetsenborden in iOS 9.

De Pencil-stylus van FiftyThree heeft een brede punt, maar de lijnbreedte kan worden gevarieerd door harder of zachter te drukken. De gum op achterkant laat je snel foutjes herstellen. Beide functies worden nu ondersteund door OneNote. De Pencil-stylus wordt nu door bijna 20 apps ondersteund en is met zijn prijs van € 59,95 een prima koop voor iedereen die geen behoefte aan een iPad Pro, maar wel aan een degelijke stylus heeft.
InkingWithiPad2
Tot slot ondersteunt OneNote nu de weergave van sneltoetsen op iPad. Als je een extern toetsenbord met de tablet hebt verbonden, toont de cmd-toets je alle sneltoetsen die gebruikt kunnen worden. Dit werkt overigens ook met andere Office-apps voor iPad.
onennote-keyboard

Reacties

2 reacties
 • Profielfoto
  Dydefox

  En! Die pencil is ook in het GOUD verkrijgbaar!

 • Profielfoto
  Boekenwurm

  Ik geef zelf de voorkeur aan de Bamboo Stylus Fineline

  Onderstaand een link naar een review van deze fijne stylus:
  Review