Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 12 oktober 2015
Leestijd: 1 minuut

Nieuwe eigenaar en doorstart voor iCentre, Dixons en MyCom

Het zat er al even aan te komen en nu is het officieel. iCentre, Dixons en MyCom hebben na het faillissement van moeder­bedrijf BAS Group een doorstart gemaakt onder Relevant Holdings. Dat is de eigenaar van onder andere The Phone House en Typhone.

Met de doorstart blijven alle iCentre-winkels open, maar een groot aantal Dixons- en MyCom-filialen sluit de deuren. Naar verwachting houdt de helft van de ongeveer duizend werknemers zijn baan.

De doorstart hing al enkele dagen in de lucht. Vorige week sloten ineens 55 van de Dixons-vestigingen in het land, waardoor het aantal winkels werd teruggebracht van 88 naar 33. MyCom houdt 22 van de 41 winkels over.

Dixons verdwijnt in een groot aantal steden uit het straatbeeld.

Reparaties en garantie

Naast de winkels van iCentre wordt ook Apple Repair, de door Apple gecertificeerde service- en reparatiedienst van iCentre overgenomen. Woordvoerder Linda Hartings laat aan OMT weten dat bestaande garantieafspraken, zoals 3 jaar garantie op Apple, gemaakt zijn met de BAS Group en kon niet bevestigen dat deze voortgezet worden. Klanten kunnen volgens de woordvoerder het best naar de winkel, waar klanten individueel met garantievragen geholpen worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Nieuwe eigenaar en doorstart voor iCentre, Dixons en MyCom
Sluiten