Nieuwe Apple Watch-docks van Belkin en TwelveSouth

7 reacties

Accesoirefabrikanten Belkin en TwelveSouth hebben nieuwe docks voor de Apple Watch die het vermelden waard zijn aangekondigd. Belkin komt met een dock dat je Apple Watch en iPhone en tegelijk kan laden. TwelveSouth heeft een bijzonder stijlvol dock gemaakt.

Het Belkin laadstation voor Apple Watch en iPhone heeft als eerste het stempel “Made for Apple Watch” gekregen en beschikt over een ingebouwde lader. Bij de TwelveSouth Forté dien je je eigen lader te gebruiken.

Belkin laadstation voor Watch en iPhone

Belkin heeft met een primeur. Het laadstation is het eerste Apple Watch-dock met een ingebouwde lader voor Watch en iPhone. Je hoeft je eigen kabel niet te gebruiken en met een stekker laadt je beide apparaten op. De magnetische lader voor de Watch is door Apple goedgekeurd en de Lightning-connector is in hoogte verstelbaar, zodat een iPhone met hoesje ook past.

https://www.youtube.com/watch?v=ioXk4To1t5o

TwelveSouth Forté

TwelveSouth omschrijft zijn nieuwe Apple Watch-dock Forté als stijlvol en premium. Het dock is gemaakt van roestvrij staal en leer. De Watch kan er zowel horizontaal (night stand modus) als verticaal op worden geplaatst en je dient gebruik te maken van je eigen USB lader. De lederen voet is groot genoeg voor een iPhone, laden gebeurt met je eigen Lightning-kabel.

 • Forté is binnenkort te koop bij Apple Stores en nu al op twelvesouth.com voor $ 59 + $ 20 verzendkosten.

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  Humain

  Heel leuk dat filmpje met het Milanese bandje,
  Maar wie doet er elke keer een mooie ronde spreider in zijn horloge om het bandje er mooi uit te laten zien. Als je dat type bandje zo op de lader hangt ziet het er echt niet zo piekfijn uit:P

 • Profielfoto
  Imade

  Die van Belkin iet er in mijn ogen wel Nice uit.

 • Profielfoto
  iMaf

  Belkin en Twelve South maken wel meer mooie dingen voor Apple producten en zouden soms door Apple zelf zijn gemaakt of zouden door Apple zelf zijn gemaakt, neem nu de Belkin Watch en iPhone stand die functie om de lightingconnector naar boven of beneden de bewegen zou op het huidige iPhone dock moeten aanwezig zijn en dan zou het dock de overweging waard zijn om het aan te schaven, maar even OT, is het eigenlijk waard om 700 € + uit te geven aan de Apple Watch, dat is namelijk de grote vraag die me bezig houd sinds de Watch te verkrijgen is in België.
  Je leest eigenlijk niet veel over Watch gebruikers, dat ze in rond vragen content blijken te zijn, ja dat lees je maar wat vinden gebruikers van de Watch hier op OMT? Dat zou ik wel graag weten en of het inderdaad de 700 € + waard is of toch maar een paar generaties wachten!!!

 • Profielfoto
  Gijs Raggers

  Mijn Apple watch ligt snachts in de clock stand op het nachtkastje. Wordt er dagelijks door gewekt. Deze stands voegen niets toe, maken dat gebruik zelfs onmogelijk. Voor mij niet dus.

 • Profielfoto
  gekkeleo

  die van belkin ziet er leuk uit alleen jammer dat je geen nacht modus kan gebruiken

 • Profielfoto
  Maikelw

  Ziet er belachelijk lelijk uit. Bleh.

 • Profielfoto
  Dydefox

  @iMaf: inmiddels paar maanden verder met mijn watch en ben eigenlijk alleen maar enthousiaster geworden dan in het begin. Waarom: bellen, agenda, mail en vooral de conditiemogelijkheden zijn steeds beter geworden. Ook Siri sinds de update, waarbij ook weer nieuwe zaken zijn opgelost en uitgebreid. Extra hardware kun je ook op eBay halen voor een extreem lage prijs. Het enige probleem dat ik heb: je gaat niet lopen klussen met een duur horloge om, dit kun je oplossen met beschermkapjes en zo, maar toch liever niet. Maar ook daarin: geen verschil met mijn vorige horloges die alleen maar de tijd aangaven. Uh, met uitzondering van mijn Chinese horlogetelefoon met dubbele sim, radio (en antenne!) en foto- videomogelijkheden. Hmmmm. ik denk dat ik toch wel dingen mis….