Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 8 oktober 2015

iOS 9 al op 57% van alle iOS-apparaten

iOS 9 gaat als een speer. Slechts 22 dagen na de officiële release van het nieuwste mobiele besturingssysteem, wordt het al op 57 procent van alle actieve iOS-apparaten gebruikt. Dat is een stijging van 7 procentpunt sinds 21 september.

In vergelijking met iOS 8 lijken gebruikers nu veel sneller te updaten. Precies een jaar geleden stond iOS 8 op 47 procent van de iOS-apparaten en kwam de adoptie na enkele hardnekkige bugs bijna tot stilstand.

Apple meet met behulp van de App Store hoeveel procent van de actieve apparaten de nieuwste iOS-versie draait. Op de developer support-pagina wordt de actuele verdeling van iOS-releases regelmatig bijgewerkt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iOS 9 al op 57% van alle iOS-apparaten
Sluiten