Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 29 oktober 2015
Leestijd: 1 minuut

iOS 9.2 beta 1 nu ook voor publieke testers

Nadat dinsdag de eerste beta van iOS 9.2 voor ontwikkelaars uitkwam, zijn nu publieke testers aan de beurt. Als je je in het verleden voor publieke beta’s hebt aangemeld, staat de update nu klaar onder het menu Instellingen > Algemeen > Software-update.

iOS 9.2 brengt een aantal verbeteringen naar in-app Safari, verfijnt de interface van Apple Music en Siri leert weer een nieuwe taal. Alle details over de eerste iOS 9.2-beta zijn in dit artikel te vinden.

Net als bij alle beta-software adviseert Apple om de publieke beta niet op iOS-apparaten voor dagelijks gebruik te installeren. Naast bugs in de software van Apple zelf, kan het zijn dat software van derden niet meer werkt. Benieuwd? Iedereen kan zich voor publieke beta’s aanmelden bij Apple Seed.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iOS 9.2 beta 1 nu ook voor publieke testers
Sluiten