iOS 9.2 beta 1 nu ook voor publieke testers

2 reacties

Nadat dinsdag de eerste beta van iOS 9.2 voor ontwikkelaars uitkwam, zijn nu publieke testers aan de beurt. Als je je in het verleden voor publieke beta’s hebt aangemeld, staat de update nu klaar onder het menu Instellingen > Algemeen > Software-update.

iOS 9.2 brengt een aantal verbeteringen naar in-app Safari, verfijnt de interface van Apple Music en Siri leert weer een nieuwe taal. Alle details over de eerste iOS 9.2-beta zijn in dit artikel te vinden.

Net als bij alle beta-software adviseert Apple om de publieke beta niet op iOS-apparaten voor dagelijks gebruik te installeren. Naast bugs in de software van Apple zelf, kan het zijn dat software van derden niet meer werkt. Benieuwd? Iedereen kan zich voor publieke beta’s aanmelden bij Apple Seed.
9.2-public-beta

Reacties

2 reacties
 • Profielfoto
  Jan-Burger TROOST

  Als je wilt inloggen, kan dit niet vanuit de OMT-app. Klik op het Safari-icoontje om uit de app naar Safari te gaan. Daar lukt het inloggen bij appleseed.apple.com wel.

 • Profielfoto
  fvdveen

  Het schijnt dat deze update ook het afspelen van muziek verbetert via usb naar een autoradio.

  Bij de Chevy Volt en Opel Ampera was er sprake van licht stotteren bij iOS9, en dit schijnt nu ook verholpen te zijn. Ik wacht nog even op de officiële update.