Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 27 oktober 2015

Flitsmeister werkt vanaf nu ook in België

De populaire Nederlandse verkeersinformatie-app Flitsmeister is sinds vandaag volledig klaar voor gebruik op de Belgische wegen. In januari kondigde het bedrijf de uitbreiding naar Belgie al aan. Deze is nu -enkele maanden later dan gepland- afgerond.

In België wordt je als Nederlandse gebruiker van Flitsmeister ook gewaarschuwd voor flitsers, files, flitspalen en trajectcontroles. Daarnaast is Flitsmeister is vanaf nu ook in het Frans en Engels beschikbaar.

Het Nederlandse initiatief stopt niet bij de Belgische grens. Een volledige Benelux-versie staat op de planning en daarna zijn landen als Duitsland, Frankrijk en Engeland aan de beurt. De ambitie is om uiteindelijk alle files, flitsers en trajectcontroles van Europa in de app te bundelen.

Flitsmeister telt in Nederland meer dan 800.000 actieve gebruikers en meldt naast flitsers en files sinds kort ook naderende hulpdiensten zoals ambulances. De app is gratis, maar een pro-account (€ 5,99) is nodig om advertenties uit te schakelen en je reishistorie in te zien. De app werkt ook op de Apple Watch.

Reageer op artikel:
Flitsmeister werkt vanaf nu ook in België
Sluiten