Europrijzen Apple TV 4 en iPad Pro gelekt

Apple rmens 16 okt 2015
Leestijd: 1 minuut

De verkoopstart van de nieuwe Apple TV 4 en iPad Pro is hooguit enkele weken weg, maar Apple heeft nog geen europrijzen bekend gemaakt. Toch lekken vandaag een aantal prijzen uit via de Duitse retailer Cyberport, die ook een verkoopstart meldt.

In de VS gaat Apple TV 4 $149 (32GB) of $199 (64GB) kosten. Volgens productpagina’s op cyberport.de zijn de Europese prijzen €179 (32GB) en €239 (64GB). Daar lezen we ook dat de verkoop op 5 november start.

Cyberport is in Duitsland een Apple Authorised Reseller en daarom is het aannemelijk dat het om de echte prijzen en verkoopstart gaat. In Nederland zijn Apple-producten overigens structureel 10 euro duurder, dus tel een tientje bij de eerder vermelde prijzen op.

De prijzen van de iPad Pro zijn iets minder concreet. Een insider uit de retailbranche zegt tegen het Duitse blog iFun dat de 12,9-inch tablet voor €899 (32gb/Wi-Fi) of €1079 (128gb/Wi-Fi) verkocht zal worden. Voor het 128GB model met 4G moet volgens de insider €1229 betaald worden. Ook hier geldt dat de Nederlandse prijzen waarschijnlijk een tientje hoger zijn. De iPad Pro is naar verluidt begin november te bestellen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen