Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 29 oktober 2015
Leestijd: 1 minuut

Eddy Cue: de toekomst van TV is interactief

We staan aan de vooravond van de nieuwe Apple TV en dus doen Apple-topmannen hun traditionele rondje langs de grote Amerikaanse media. Vanavond schoof iTunes-baas Eddy Cue aan bij CNN Money om over de nieuwe settopbox van Apple te praten.

Een hobby is de Apple TV volgens Cue al lang niet meer, want van de vorige generatie werden meer dan 20 miljoen stuks verkocht. De topman ziet niet alleen een toekomst met apps, maar ook mogelijkheden voor live TV.

Als voorbeeld volgens noemt Cue de mogelijkheid voor kijkers om programma’s real-time te beoordelen. Dat kan wellicht ook invloed hebben op de inhoud van live-uitzendingen. Op dit moment is de Apple TV echter nog geen vervanging voor de conventionele tv, maar slechts een aanvulling.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eddy Cue: de toekomst van TV is interactief
Sluiten