Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 12 oktober 2015

Concept: 3D Touch in het control center

Met Force Touch in de MacBook en Apple Watch en 3D Touch in de iPhone 6s is het zeker dat de toekomst volgens Apple niet alleen aanraak- maar ook drukgevoelig is. Binnen OS X en iOS wordt die druk­gevoeligheid nog beperkt gebruikt.

Wat zou een nuttige toepassing van 3D Touch in iOS 10 zijn? Designer Ran Avni heeft wel een idee en laat in een conceptvideo zien hoe we met 3D Touch nog snellere acties kunnen doen in het control center.

3D Touch in iPhone 6s

Met 3D Touch kan de iPhone 6s voelen hoe hard je op het scherm drukt. Dit opent een scala aan mogelijkheden voor Apple en ontwikkelaars om nieuwe vormen van interactie toe te voegen aan apps en games.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Concept: 3D Touch in het control center
Sluiten