Boomerang: Instagram-video met een twist

2 reacties

Instagram heeft Boomerang gelanceerd. De nieuwe app maakt in één seconde een aantal foto’s die vervolgens in een loopje voor- en achteruit worden afgespeeld. Zo ontstaat een boomerang-effect. De video’s kunnen direct worden gedeeld op Instagram of Facebook.

Boomerang onderscheidt zich van Apple’s Live Photo’s en Vine-filmpjes door het herhalende effect. De app vereist geen account of login en is meer een camera-app dan een sociaal netwerk.

Naast Facebook en Instagram, zijn gemaakte video’s ook op andere sociale netwerken te delen via het deel-menu in de app. Ze worden ook in je filmrol opgeslagen, dus kunnen later via iMessage of WhatsApp verzonden worden.
boomerang-insta-001
Boomerang is de derde standalone-app uit de koker van Instagram. Eerder werd Hyperlapse voor timelapses en Layout voor collages gelanceerd. Leuk nieuw appje, maar of je het ook blijft gebruiken is natuurlijk maar de vraag.

Reacties

2 reacties
  • Profielfoto
    GodzillaNinja

    En daar komen de terugdraaiiende zoen-video’s al aan :’)

  • Profielfoto
    Bman

    Eet-video’s