Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 20 oktober 2015

Bekijk en gebruik de fraaie Apple TV 4-screensavers alvast

We moeten nog een paar dagen wachten totdat de Apple TV 4 te bestellen is, maar een slimme ontwikkelaar heeft de screensavers die voor de nieuwe settopbox zijn gemaakt al op Apple’s servers gevonden. Het blijken vrij toegankelijke bestanden.

De screensavers bestaan uit mooie beelden van een aantal wereldsteden en zijn afgestemd op het moment van de dag. Er zijn beelden van San Francisco, New York, Londen, Hawaii en China.

Screensavers bekijken/downloaden

Hier de directe links naar de screensavers. Je kunt ze individueel downloaden als .mov-bestand of direct in je browser bekijken. De bestanden zijn groot, denk om je mobiele data. Open vanuit de OMT-app de links in Safari.

  • China: 1 – 2 – 3
  • Londen: 1 – 2 – 3 – 4 – 5
  • San Francisco: 1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – 7 – 8 – 9 – 10 – 11 – 12
  • New York: 1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6
  • Hawaii: 1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – 7 – 8

Gebruik ze op je Mac

Met SaveHollywood is het mogelijk om een of meer videobestanden als screensaver op je Mac te gebruiken. Je kunt de applicatie hier downloaden. Na het downloaden en installeren verschijnt SaveHollywood in de lijst met screensavers bij Systeemvoorkeuren > Bureaublad en schermbeveilging. Daar kun je de .mov-bestanden als schermbeveiliging toevoegen.

Reageer op artikel:
Bekijk en gebruik de fraaie Apple TV 4-screensavers alvast
Sluiten