App Store opnieuw getroffen door storing

8 reacties

Als je problemen hebt met het gebruik van verschillende Apple-diensten, ligt het niet aan jou. De App Store, iTunes Store, iBooks, Apple TV en meer online services hebben sinds half zes vanochtend last van een storing. Het is de tweede storing in een week tijd.

Apple bevestigt de problemen op zijn systeemstatus-pagina. Daar is te lezen dat meerdere diensten voor een aantal gebruikers niet toegankelijk zijn. Concreet is het downloaden of updaten van apps niet mogelijk.

Dinsdagavond kampte de App Store ook al met een storing, die begon omstreeks zes uur in de avond en duurde drie uur. Wat de storing van vandaag veroorzaakt en wanneer deze opgelost is, is onbekend.
storing-15okt2015

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  plonserd

  Had er last van toen ik vanochtend een app wou updaten. Ondertussen lijkt alles hier weer normaal te werken.

 • Profielfoto
  Zaphod_B

  Nou, ondanks dat volgens Apple’s storingspagina alles weer zou moeten werken doet het dat nog niet… Ik kan niet inloggen op m’n Apple ID, niet op m’n iPhone, niet via iTunes op de Mac, en ook de AppStore geeft foutmeldingen…

 • Profielfoto
  Bruce27

  apple TV ook? dat is toch alleen mijn privé netwerk of gaat alles wat je bekijkt ook naar apple? Dat lijkt me toch sterk.

 • Profielfoto
  Zaphod_B

  Hang nu met Apple aan de lijn… Er zijn daar verschillende meldingen aan het binnenkomen van dit probleem zegt de zeer vriendelijke Ierse dame. Ze is nu aan het navragen in hoeverre er echt iets plat ligt of niet…. (ik denk dat ik het antwoord al weet ;)).

 • Profielfoto
  Zaphod_B

  Apple Status pagina is ook geüpdatet nu…. De boel ligt plat!

 • Profielfoto
  Niels

  Vanochtend opgelost maar inmiddels weer een nieuw storing! Balen, want de Pixelmator update is net uit:(

 • Profielfoto
  Marc

  Kan al de ganse dag niet op de Appstore en bij iBooks kun je blijkbaar wel een boek kopen maar er wordt niets gedownload. Ga zo verder Apple! Gisteren was het ook al van dat.
  Ook met OS X El Capitan niets dan problemen. Kaartlezer werkt niet meer. Office crasht voortdurend. En de apps zouden sneller starten zo had men ons beloofd. Daar merk ik nu eens niets van. Integendeel!

 • Profielfoto
  Dydefox

  RRRRRRustig….vergerleken met andere clouddiensten is dit nog peanuts. Voor de zenuwenlijers: http://www.isitdownrightnow.com/itunes.apple.com.html