Worms 4 voor iPhone en iPad beschikbaar

2 reacties

De laatste versie van de gameklassieker Worms is nu ook voor iOS verkrijgbaar. Ontwikkelaar Team17 heeft donderdag Worms 4 voor iOS in de App Store geplaatst. Het concept met schietgrage wormen is niet veranderd, maar wel uitgebreid.

Worms 4 voor iOS bevat een aantal nieuwe, uitbreidbare wapens die je op vijf verschillende locaties in meer dan 80 missies kunt gebruiken. Daarnaast biedt Worms 4 de mogelijkheid om real-time online duels te spelen.

Dagelijkse en wekelijkse strijd

Aan het begin van het spel wordt je lid van het rode of blauwe team. Dagelijks worden de scores van alle spelers bij elkaar opgeteld en krijgt het beste team een bonus. Wekelijks zijn er wereldwijde duels tussen de twee teams.

De single player-levels van Worms 4 zijn compact en afgestemd op mobiel gebruik. De game werkt op iOS 8 en hoger en vereist minimaal een iPhone 5. Bezitters van een iPhone 5s, iPad Air, iPad Mini 2 op nieuwer krijgen extra mooie graphics door de ondersteuning voor Metal. Kleine teleurstelling: ondanks de premium aanschafprijs, bevat het spel in-app aankopen.

Reacties

2 reacties
  • Profielfoto
    Pappapaul

    Normaal gesproken zie je in de details van de app al wat de extra kosten kunnen zijn, bij deze app niet. In dit artikel wordt dit wel duidelijk vermeld, wat zijn dan de in-app kosten?

  • Profielfoto
    Robin van Baalen

    Ik lees in de reviews “pay to win” in app aankopen. Smerig om mensen zo te verleiden na het betalen van een premium prijs. 5 of meer euro voor dit spel heb ik wel over. In app aankopen weiger ik principieel.