Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 7 september 2015
Leestijd: 1 minuut

“Werk de iOS 9-beta bij” – Melding van niet-bestaande update duikt op

Apple is een beetje voorbarig met het aankondigen van iOS-updates. Ontwikkelaars die iOS 9 beta 5 testen, krijgen sinds het weekend een pop-up die aanmoedigt om de iOS-versie te updaten. De beloofde update is echter nog nergens te vinden.

De boodschap versterkt de hoop op een nieuwe iOS-beta. De laatste beta voor ontwikkelaars en publieke testers kwam een maand geleden uit. De melding is waarschijnlijk een voorgeprogrammeerde timer.

Nieuwe beta of golden master

Of er nog een nieuwe beta volgt, is twijfelachtig. Apple zal haast moeten maken om deze voor het special event op woensdag vrij te geven. Normaal volgt vlak voor de aankondiging van nieuwe iPhones een zogenaamde Golden Master release die gelijk staat aan de definitieve versie.

Definitieve versie iOS 9

De definitieve versie van iOS 9 wordt op vrijdag 18 september verwacht. Samen met de verkoopstart van de iPhone 6s die standaard met iOS 9 geleverd wordt. OMT licht regelmatig nieuwe iOS 9-functies uit, een selectie:

Aantal beta-dagen iOS. [h/t Will Hains]

  Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

  Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

  Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

  Reageer op artikel:
  “Werk de iOS 9-beta bij” – Melding van niet-bestaande update duikt op
  Sluiten