Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 17 september 2015
Leestijd: 1 minuut

Vodafone getroffen door storing [update]

Telecomprovider Vodafone heeft sinds donderdag 13:30 uur last van een grote storing. Het is voor een groot aantal klanten niet mogelijk om te bellen, gebeld te worden en te internetten via het vaste en mobiele netwerk van de provider.

Telefoons van klanten kunnen het netwerk niet bereiken en krijgen de melding ‘geen service’. Vodafone bevestigt de storing op zijn support forum. [Update: de storing werd rond 15:00 opgelost.]

De provider schrijft het volgende:

Een deel van onze klanten kan momenteel problemen ervaren met bellen, gebeld worden, sms’en, mms’en en internet. We hebben dit momenteel in onderzoek en doen ons best om dit zo snel mogelijk op te lossen. Helaas hebben we op dit moment geen informatie over de verwachte oplostijd.

Het is de tweede storing bij Vodafone in korte tijd. Een maanden gelden hadden klanten last van traag internet. Uiteindelijk werden de klachten na drie dagen opgelost. Dit artikel wordt aangevuld zodra er meer nieuws is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Vodafone getroffen door storing [update]
Sluiten