Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 11 september 2015

Tim Cook op praatstoel bij WSJ.D Live

Nog een dikke maand en dan worden er weer twee veredelde klapstoeltjes een podium op getild in Laguna Beach, California. Daar vindt dan de WSJ D Conference plaats, een tech-conferentie van de Wall Street Journal waar je als tech-giant gezien moét worden.

Het is dan ook niet verbazingwekkend dat Apple’s CEO Tim Cook op zo’n klapstoeltje plaats zal nemen voor een uitgebreid interview. Vorig jaar deed hij hetzelfde. Toen kwamen onderwerpen als Apple Pay en de net aangekondigde Apple Watch aan bod. 

Ongetwijfeld zal Cook dit jaar willen praten over het nieuws dat Apple deze week aankondigde en dan in het bijzonder over de nieuwe Apple TV. Aangezien WSJ een zakenkrant is ligt het in de lijn der verwachting dat ook de economische situatie in China ten tafel komt. Tot slot is er bij deze interviews doorgaans ook ruimte voor prive-vragen dus wellicht dat Cook’s coming out eind vorig jaar ook nog op de agenda staat.

Wat de onderwerpen ook worden, we zullen het over een dikke maand weten wanneer het interview (hoogstwaarschijnlijk) online terug te kijken zal zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tim Cook op praatstoel bij WSJ.D Live
Sluiten