Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 15 september 2015
Leestijd: 1 minuut

Tesla heeft last van ‘Project Titan’

Tesla, de enige automaker in Silicon Valley en maker van de elektrische Tesla Model S, raakt de laatste tijd steeds meer mensen kwijt aan Apple. Er wordt gezegd dat Apple inmiddels met 1.000 man aan een auto werkt, onder de werktitel ‘Project Titan’.

In februari zei Tesla-baas Elon Musk nog dat Apple z’n medewerkers met signing bonussen van $ 250.000 en 60% salarisverhoging probeert weg te kapen, maar dat dat weinig effect had. Bronnen bij Tesla vertellen AppleInsider inmiddels dat het merkbaar begint te worden.

De revolutionaire Tesla Model S kwam met aanzienlijke vertraging op de markt, dus vertraging is Tesla niet vreemd. Maar na de recente introductie van de Tesla Model X (SUV), waarvan de ontwikkeling ruim voor ‘Project Titan’ van start ging, gaan er nu geruchten dat ook de Model 3 (de kleine Tesla) die voor najaar 2017 op het programma staat, z’n deadline niet gaat halen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tesla heeft last van ‘Project Titan’
Sluiten