Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 17 september 2015

Sonos-app verraadt vernieuwde PLAY:5

Een nieuw product geheim houden is best lastig als een publieke beta van je app vol zit met omschrijvingen en afbeeldingen. Die les leert speakerfabrikant Sonos vandaag. Een betaversie van de Android-app van SONOS verraadt een nieuwe Play:5.

Blogger Dave Zatz kwam de nieuwe Sonos op het spoor en OMT heeft de naam van de nog niet uitgebrachte speaker (PLAY:5 – 2e generatie) aan de hand van Nederlandse taalbestanden kunnen achterhalen. 

Nieuwe SONOS met touch-bediening

De app bevat ook een groot aantal illustraties van de speaker die waarschijnlijk in een tutorial om de bediening uit te leggen gebruikt worden. De afbeeldingen onthullen dat de speaker touch-bediening krijgt. In plaats van fysieke knoppen, wordt de bovenkant van de speaker een aanraakoppervlak.

De illustraties tonen dat het volume met drukbewegingen geregeld kan worden. Daarnaast is het met veelbewegingen mogelijk om vooruit- en terug te spoelen. De speaker kan zowel liggend als staand gebruikt worden.

Wanneer de 2e generatie PLAY:5 te koop is, is nog onbekend. Hints naar de adviesprijs waren ook niet te vinden.

Reageer op artikel:
Sonos-app verraadt vernieuwde PLAY:5
Sluiten