Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 24 september 2015

Slim of lui? Robot in de rij voor iPhone 6s

De verkoop van de iPhone 6s begint vrijdag in de VS, UK en grote Europese landen als Duitsland en Frankrijk. Uiteraard staan de eerste kopers in onder andere Oberhausen al in de rij om zeker te zijn van een nieuwe iPhone. In Australië valt iets op.

De Australische Lucy Kelly staat dankzij een iPad-telepresence robot bij de Apple Store van Sydney in de rij terwijl ze gewoon doorgaat met haar leven. Het is de eerste keer dat een robot op een nieuwe iPhone wacht.

Omstanders en medewerkers lijken het vooralsnog sportief op te vatten. Lucy is (via de robot) vierde wachtende in de rij. Ondernemer Lindsay Handmer staat vooraan en verblijft als publiciteitsstunt voor zijn bedrijf al 17 dagen voor de Apple Store in Sydney. Hij vind de robot wel prima.

Lindsay Handmer met de robot van Lucy.

De telepresence robot robot is ook vanaf afstand te bedienen en het is de bedoeling dat de Australische dame de iPhone 6s ook echt via de robot gaat kopen. Hoe dat in de praktijk gaat uitpakken weten we morgen. Wij neigen naar slim in plaats van lui. [Via: Mashable]

Reageer op artikel:
Slim of lui? Robot in de rij voor iPhone 6s
Sluiten