Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 16 september 2015

Release watchOS 2 vertraagd door bug

Toch nog even geen watchOS 2. Een bug die last-minute ontdekt en niet meer te fiksen is, gooit roet in het eten. Apple heeft besloten vanavond om 19:00 uur Nederlandse tijd alleen iOS 9 vrij te geven. De huidige watchOS-versie blijft werken met iOS 9.

Dit heeft het bedrijf bevestigd tegenover TechCrunch. Een woordvoerder van Apple zegt dat het nieuwe besturingssysteem voor de Apple Watch zo snel mogelijk vrijgegeven wordt, maar kon niet zeggen wanneer.

Apple zegt niet om wat voor bug het gaat, maar waarschijnlijk is een fout waardoor de batterij van de Apple Watch snel leegraakt de boosdoender. Vlak na de release van de Golden Master (die gelijk staat aan de definitieve versie) klaagden ontwikkelaars op Twitter over abnormaal accugebruik.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Release watchOS 2 vertraagd door bug
Sluiten