Pixelmator omarmt iOS 9 en multitasking

5 reacties

Beeldbewerker Pixelmator is bijgewerkt naar versie 2.1 en klaar voor iOS 9. De update brengt vele verbeteringen zoals onder­steuning voor multitasking op de iPad, 8K foto’s en diepe integratie met Spotlight, waardoor direct naar foto’s gezocht kan worden.

iOS 9 maakt het werken met fotobestanden een stuk makkelijker. Zo is er de mogelijkheid om beelden te openen en wijzigingen op de oorspronkelijke locatie op te slaan. Zo bewerk je foto’s direct vanuit je fotorol.

Daarnaast is het nu mogelijk om foto’s vanuit iedere locatie van en naar Pixelmator te kopiëren en te plakken. De maximale resolutie van foto’s is nu 8K, wat gelijk staat aan 50 megapixels. In de toekomst gaat Pixelmator ongetwijfeld ondersteuning voor de iPad Pro en Apple Pencil bieden.

Pixelmator is een must-have

Het is geen geheim dat we bij OMT best  een beetje fan van Pixelmator zijn. Het is een van de meest geavanceerde en best beschikbaar beeldbewerkers voor Mac en iOS. Door iCloud-integratie en Handoff laten bestanden zich makkelijk synchroniseren en bijna alle tools en effecten die in de OS X-versie zitten, zijn ook op iOS te gebruiken. Een must have voor iedereen die met fotogratie of gewoon creatief bezig is.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  knekkie

  Super app idd. Goeie verbeteringen zeg..

  Dit heb ik een hele tijd als photoshop alternatief gebruikt op de Mac.

 • Profielfoto
  wikniee

  Ik gebruik het nog steeds als vervanger van photoshopop de mac : )
  Heel fijn!

 • Profielfoto
  leovanh

  Ik gebruik het ook al een hele tijd. Praktisch en eenvoudig goede app.

 • Profielfoto
  IcyDragon68

  Ik gebruik het als Photoshop op m’n iPad. Echt geweldig.

 • Profielfoto
  Kotter86

  Gekocht, ga de Mac versie ook maar eens proberen. Helemaal handig met Handsoff.