Pebble’s nieuwe smartwatch is rond en dun

9 reacties

Smartwatchpionier Pebble heeft zijn eerste ronde smartwatch gepresenteerd. De Pebble Time Round is volgens de fabrikant de lichtste en dunste smartwatch ter wereld. Net als de Apple Watch is de nieuwe Pebble ook in rosegoud verkrijgbaar.

Het 28 gram wegende en 7,5 millimeter dunne horloge moet accuduur inleveren. In plaats van 7 dagen, houdt de ronde Pebble het twee dagen vol. Vijftien minuten laden is daarentegen voldoende voor een hele dag gebruik.

Roségoud en eigen lijn bandjes

De Time Round is de eerste Pebble die op een klassiek polshorloge lijkt. De smartwatch is verkrijgbaar in drie kleuren: Black, Silver en Rose Gold. Pebble heeft inmiddels ook door dat bandjes verkopen goede business is en komt daarom met een eigen lijn van verschillende bandjes. Er zijn zowel leren als roestvrijstalen bandjes verkrijgbaar die door quick-release watchband-mechanisme snel te wisselen zijn.
pebble-round
Net als zijn voorgangers is de Pebble Time Round voorzien van een 64-kleuren e-paper-display dat altijd aanstaat. De smartwatch is te koop vanaf 249 dollar en per direct te reserveren op Pebble.com. Begin november 2015 worden de horloges wereldwijd verzonden en vanaf 2016 is de Pebble Time Round ook bij Nederlandse retailers verkrijgbaar.

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  Gijs Raggers

  Staat een man bij de tram te wachten. Tilt z’n pols op en zegt tegen zegt tegen z’n Pebble. “Siri, wanneer komt de tram?”. Vervolgens wacht de man op antwoord van de ‘smartwatch’. De tram kwam eerder.

 • Profielfoto
  Ron V Luyt

  Nothing better than the real Apple watch

 • Profielfoto
  MajorApple

  Deze ziet er wel echt heeeel slick uit! Maar blijf erbij dat ik smartwatches geen toevoeging vindt aan de markt, ik hou het bij mijn gewone horloge.

 • Profielfoto
  Shyos

  Een mislukte Apple reclame filmpje!?! En dan de opmerking… “if you already a Pebbler, please get the word out.”:lol:

 • Profielfoto
  Zakske

  Staat een man bij de tram te wachten. Tilt z’n pols op en zegt tegen zegt tegen z’n Pebble. “Siri, wanneer komt de tram?”.

  Sorry, maar als je voor dergelijke basale dingen een smartwatch nodig hebt vrees ik dat je gewoon te dom bent om op deze aardbol rond te lopen.

 • Profielfoto
  Ross

  Eerste Pebble die echt strak is. Mooi product. Kan niet anders zeggen. Echter de functionaliteit van de apple watch gaat wel vele malen verder.

 • Profielfoto
  App69

  Zakse lange tenen weer. Nooit gehoord van een grap? Wat ben jij een gefrustreerde kerel.
  @Gijs, goeike.
  En die Pebble mooi? Echt niet met die brede rand.

 • Profielfoto
  Dydefox

  Pebble, voor iedereen die niet kon wachten op een echte smartwatch en zich nu afzet tegen Apple. Leuk horloge, beetje het type dat in die doorzichtige ballen zit die je uit een automaat haalt voor twee Euro. Binnenkort bij Blokker in de Eurobakken.

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Pebble: het eerste horloge dat prima samenwerkt met je iPhone.
  Het tegendeel van afzetten tegen Apple dus.

  Overigens vind ik de prijzen echt te hoog, en zijn ze momenteel veel te veel bezig met uiterlijkheden. In plaats van het doorontwikkelen van hun software.