Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 23 september 2015

Pebble’s nieuwe smartwatch is rond en dun

Smartwatchpionier Pebble heeft zijn eerste ronde smartwatch gepresenteerd. De Pebble Time Round is volgens de fabrikant de lichtste en dunste smartwatch ter wereld. Net als de Apple Watch is de nieuwe Pebble ook in rosegoud verkrijgbaar.

Het 28 gram wegende en 7,5 millimeter dunne horloge moet accuduur inleveren. In plaats van 7 dagen, houdt de ronde Pebble het twee dagen vol. Vijftien minuten laden is daarentegen voldoende voor een hele dag gebruik.

Roségoud en eigen lijn bandjes

De Time Round is de eerste Pebble die op een klassiek polshorloge lijkt. De smartwatch is verkrijgbaar in drie kleuren: Black, Silver en Rose Gold. Pebble heeft inmiddels ook door dat bandjes verkopen goede business is en komt daarom met een eigen lijn van verschillende bandjes. Er zijn zowel leren als roestvrijstalen bandjes verkrijgbaar die door quick-release watchband-mechanisme snel te wisselen zijn.

Net als zijn voorgangers is de Pebble Time Round voorzien van een 64-kleuren e-paper-display dat altijd aanstaat. De smartwatch is te koop vanaf 249 dollar en per direct te reserveren op Pebble.com. Begin november 2015 worden de horloges wereldwijd verzonden en vanaf 2016 is de Pebble Time Round ook bij Nederlandse retailers verkrijgbaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pebble’s nieuwe smartwatch is rond en dun
Sluiten