OMT Poll: Apple-evenement 9 september

17 reacties

Morgen is het zover: Tim Cook en z’n vrienden betreden het podium in San Francisco om nieuwe Designed by Apple in California-speeltjes aan te kondigen. iPhones, een Apple TV en misschien wel meer. Wat verwacht jij? Laat het ons weten en doe mee met de grote OMT poll.

De uitslag van de poll wordt bekend gemaakt tijdens de livestream die One More Thing uitzendt als voorbeschouwing op het Apple-evenement. Kijk woensdag vanaf 18:30 uur mee op onemorething.nl/live en vergelijk jouw verwachtingen met die van andere Apple-fans.

Reacties

17 reacties
 • Profielfoto
  Drexciyan

  Gezien de “give us a hint” denk ik aan gaming > AppleTV.
  Verder natuurlijk de iPhone 6S en een sneak peek van de iPad Pro.

 • Profielfoto
  Jord

  Hoe oud ben je? Ik ben 30. Ben ik dan 20-30 of 30-40 :-).

 • Profielfoto
  imathijs

  @Jord,

  Same here. Ik heb toch maar gekozen voor 20-30 (-:

 • Profielfoto
  Jord

  Ik 30-40. Ik weet niet precies wat dit nu over ons zegt :-).

 • Profielfoto
  Geux

  Domme poll. Ik “moet” antwoord geven op vragen over producten die me helemaal niet interesseren. Geef dan tenminste een “boeit me niet” of “nvt” mogelijkheid om verder te komen zonder een willekeurig antwoord te moeten kiezen en dus alle gegevens onbetrouwbaar te maken.

 • Profielfoto
  LucasH

  Ik denk dat de iPad Pro wel eens als ‘one more thing’ geïntroduceerd zou kunnen worden, na de vanzelfsprekende intro van de iPhones, Apple TV en evt iPad Mini 4

 • Profielfoto
  Pixeldude

  Is de keynote eigenlijk gelijk na het event te bekijken? Kan er helaas niet live bij zijn maar wil de keynote wel graag zien.

 • Profielfoto
  Poezenbeest

  Alle keynotes van de afgelopen jaren staan in een apart kanaal op de AppleTV en op de site van Apple.

 • Profielfoto
  mctazman

  Ik 30-40. Ik weet niet precies wat dit nu over ons zegt :-).

  Het leeftijd gedeelte is idd niet volgens de wetenschappelijke methode. Die is: 20-29 – 30-39, etc. Zo voorkom je overlap;)

 • Profielfoto
  IsSidha

  Alle keynotes zijn ook te zien als podcast als je abonneert op de Apple Keynotes podcast.. komt ie automatisch binnen en heb je de keus in SD,HD en 1080p HD.. meestal is het nog wel een paar uur na het event voordat het beschikbaar is

 • Profielfoto
  Flemmy

  Niet erg gebruiksvriendelijk om nergens aan te geven dat je exact 3 opties moet selecteren, wat ik overigens sowieso raar vind. En voor de rest; vanavond weten we het.

 • Profielfoto
  menno9

  @Flemmy
  Ik vind het eigenlijk wel een goed idee om er exact 3 te kiezen.
  Dat zet je toch tot nadenken wat je nou echt het liefst in de nieuwe iPhone wil zien. Voor mij waren het nog wel moeilijke beslissingen.
  Vanavond toch maar even live naar het event kijken omdat ik deze telefoon toch echt graag wil hebben. Ben wel eens klaar met een Samsung telefoon.

 • Profielfoto
  Spam

  Ik kan de poll niet verzenden vanaf m’n iPhone?

 • Profielfoto
  Melle

  Zie de noodzaak om exact drie keuzes te maken. Duurde ook even voor ik het door had.

 • Profielfoto
  Sandermrt

  Is er een kans dat er vanavond een apple watch 2 komt?

 • Profielfoto
  jackybe67

  Sandermrt,

  nee. Wel een update voor de software.

 • Profielfoto
  Jel.h

  Zie de noodzaak om exact drie keuzes te maken. Duurde ook even voor ik het door had.

  Eens, nu kan ik niet volledig antwoorden.:(