Apple Store Brussel opent 19 september

14 reacties

De eerste Apple Store van Belgie is over ongeveer twee weken open. Apple heeft bekend gemaakt dat de Apple Store in Brussel zijn deuren op 19 september zal openen. De zwarte afzetting voor het gebouw aan de Gulden-Vlieslaan is inmiddels vervangen.

Vlaamse Apple-liefhebbers kunnen zich verheugen op een grote winkel met 1500m2 winkeloppervlakte en plafonds van ruim 9 meter hoog. De opening valt ook gunstig rondom de verkoopstart van de iPhone 6s.

De Brusselse Apple Store bevindt zich in een nieuw winkelgebied waar ook modemerken Zara en Marks Spencer flagship stores hebben. De verbouwing begon in februari en OMT had destijds de eerste foto’s. Inmiddels is de zwarte afzetting voor het gebouw vervangen door een witte barricade, versierd met strips van lokale kunstenaars.

OMT is 19 september in Brussel aanwezig om de opening te verslaan.

Ook in Antwerpen en Gent?

Belgen hebben lang moeten wachten op een Apple Store, maar nu de eerste bijna open is heeft Apple de smaak te pakken. Er gaan al langer geruchten over een tweede Apple Store in Antwerpen en een derde in Gent.
Apple Store Brussels 1

Reacties

14 reacties
 • Profielfoto
  MrHammond

  Druk, geen tijd en service voor de klant, beperkte betaalmogelijkheden, beperkte voorraad… Meest nutteloze computerwinkel ooit…

 • Profielfoto
  Tuvix

  Wat een mooi gebouw!

 • Profielfoto
  kommer1967

  MrHammond, druk, geen tijd en service voor de klant, beperkte betaalmogelijkheden, beperkte voorraad… Meest nutteloze computerwinkel ooit…
  Hoe kan jij dat allemaal weten, winkel moet nog geopend worden……..

 • Profielfoto
  MrHammond

  Apple Store is één concept, overal hetzelfde. Ik verwacht niet dat Apple hun winkel in Brussel anders inricht dan in Zürich.

 • Profielfoto
  Waffle ಠ_ಠ

  @kommer1967

  Ik deel dezelfde mening als MrHammond. De Apple Store is een leuke winkel om je Facebook te checken -voor de rest kan je beter naar een kundigere winkel gaan.

 • Profielfoto
  bartvanderveer

  Wie gaat er ook heen en neemt vooraf een hotel om lekker uitgerust in de rij te gaan staan ?

 • Profielfoto
  smalle50

  Ik zal ook bij de opening aanwezig zijn! Regelt omt het ontbijt?:-D

 • Profielfoto
  olaf191

  Druk druk druk !!! Hoor ik graag. Das goed voor de koers van mijn apple aandelen. Service laat mij koud… Zolang jullie maar blijven kopen. Alvast bedankt.

 • Profielfoto
  Soulshaker

  @kommer1967

  Ik deel dezelfde mening als MrHammond. De Apple Store is een leuke winkel om je Facebook te checken -voor de rest kan je beter naar een kundigere winkel gaan.

  Hetzelfde voor de Apple store in Parijs (louvre) , drukke en ongezellige winkel.
  Met van die apple store gastjes die overal met hun mobiele betaalterminal rondcrosten , en waar je als klant maar moest achterna hollen….

 • Profielfoto
  App69

  Tja, geduld is een mooie deugd.
  Dus zal het wel aan julie zelf liggen. En naar een winkel gaan voor de gezelligheid? Duh, Daar heb je plaatsen genoeg voor.
  Ik nodig dan alle azijnpissers uit om eens de Krefel in mijn dorp te bezoeken.

 • Profielfoto
  Webwever

  . De Apple Store is een leuke winkel om je Facebook te checken -voor de rest kan je beter naar een kundigere winkel gaan.

  Zoals?

 • Profielfoto
  JohnnyDeBelg

  Ik ben toch blij met de Apple store genius service. Ik liep twee weken geleden nog met een nieuwe iPhone 6 buiten vanwege de verschoven front camera. Normaal vervangen ze het scherm maar hij was gebogen dus dan geven ze een nieuw toestel.

 • Profielfoto
  Ron V Luyt

  Nu donderdag gaan we de Apple store op 5th avenue NY bezoeken en de 19e zullen we er zeker in Brussel ook bij zijn. Benieuwd naar de gelijkenissen en jet aanbod .

 • Profielfoto
  Danny Veugelen

  Laat ons hopen da ze dan nu ook eindelijk starten met de Apple watch in Belgie want als het tegen oktober ni in orde is probeer ik in Duitsland of Frankrijk. Weet er iemand of je ze daar al gewoon in de winkel kan kopen en direct mee krijgen?