Line-up Apple Music Festival compleet

4 reacties

De line-up van het Apple Music Festival dat volgende week vrijdag van start gaat is compleet gemaakt. Vandaag werd bekend dat Ellie Goulding, Mumford & Sons en nog vier andere artiesten op het podium van The Roundhouse in Londen zullen staan.

Het festival vindt plaats van 19 tot en met 28 september. Headliners zijn onder andere Pharrell Williams, One Direction en Florence + The Machine. Zij treden samen met minder bekende, maar talentvolle artiesten op.

Apple Music Festival is de nieuwe naam voor het iTunes Festival. Met de naamswijziging is het festival ook inkort tot 10 dagen, voorheen was het een maand. Tickets zijn alleen voor inwoners van de UK te winnen, maar iedereen kan de optredens live bekijken via Apple Music, iTunes en Apple TV.

Dit is de complete line-up:

In aanloop naar het festival worden op Apple Music Connect video’s, playlists en compilaties met het beste van voorgaande jaren geplaatst. Ook zijn er introducties van de artiesten te bekijken en beluisteren.

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  Baron Van Dedem

  Niet veel bijzonders, je zou toch denken dat Apple met hun nieuwe muziek/radio service toch grotere namen weet te trekken. Of het kan aan mijn muzieksmaak liggen,…

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  Het is volgens mij wel een afspiegeling van artiesten die momenteel populair zijn. Maar doe eens wat alternative suggesties…

 • Profielfoto
  knekkie

  @Baron Van Dedem
  Wat Raymon zegt… Het kan je smaak niet zijn en dan is de line up al snel niks bijzonders. Vertekend beeld door je eigen smaak.

 • Profielfoto
  Sjakelien

  Ik heb de indruk dat in voorafgaande jaren de selectie van artiesten wat progressiever was dan dit jaar. Afgezien dan misschien Florence & the Machine, maar die zou ook sinds kort wel Florence & the Marketing Machine mogen heten.