Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 8 september 2015

Line-up Apple Music Festival compleet

De line-up van het Apple Music Festival dat volgende week vrijdag van start gaat is compleet gemaakt. Vandaag werd bekend dat Ellie Goulding, Mumford & Sons en nog vier andere artiesten op het podium van The Roundhouse in Londen zullen staan.

Het festival vindt plaats van 19 tot en met 28 september. Headliners zijn onder andere Pharrell Williams, One Direction en Florence + The Machine. Zij treden samen met minder bekende, maar talentvolle artiesten op.

Apple Music Festival is de nieuwe naam voor het iTunes Festival. Met de naamswijziging is het festival ook inkort tot 10 dagen, voorheen was het een maand. Tickets zijn alleen voor inwoners van de UK te winnen, maar iedereen kan de optredens live bekijken via Apple Music, iTunes en Apple TV.

Dit is de complete line-up:

In aanloop naar het festival worden op Apple Music Connect video’s, playlists en compilaties met het beste van voorgaande jaren geplaatst. Ook zijn er introducties van de artiesten te bekijken en beluisteren.

Reageer op artikel:
Line-up Apple Music Festival compleet
Sluiten