Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 30 september 2015

Kijktip: achter de schermen bij de nieuwe Steve Jobs-film

Vanavond niets op TV of vanmiddag een rustig moment voor jezelf? Kijk dan de interviews en achter-de-schermen-clips van de nieuwe Steve Jobs-film met Michael Fassbender, Kate Winslet en Seth Rogen. De film is vanaf 3 december in Nederland te zien.

Op het YouTube-kanaal van ScreenSlam zijn niet minder dan 10 interviews en een kijkje achter de schermen te vinden. Niet alleen hoofdrolspeler Michael Fassbender, maar ook schrijver Aaron Sorkin komt aan het woord.

Kort: de hoogtepunten

Weinig tijd? In 8 minuten zie je hoogtepunten uit interviews met Jeff Daniels (John Sculley), Kate Winslet (Joanna Hoffman), Michael Fassbender (Steve Jobs), Michael Stuhlbarg (Andy Hertzfeld) en Seth Rogen (Steve Wozniak) afgewisseld met een kijkje achter de schermen.

Lang: alle interviews en beelden

In 40 minuten komen alle beelden en interviews voorbij. Inclusief gesprekken met schrijver Aaron Sorkin en regisseur Danny Boyle.

Acteurs stellen zich voor

De interviews zijn ook los te kijken, hier staan ze allemaal op een rij. Ken je niet de hele geschiedenis van Apple uit je hoofd? Geen nood. De acteurs stellen zich eerst voor en beschrijven hun rol:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kijktip: achter de schermen bij de nieuwe Steve Jobs-film
Sluiten