Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 18 september 2015

Jobs presenteert iMac in nieuwe filmtrailer

Op 3 december verschijnt de nieuwe Steve Jobs-film met Michael Fassbender, Kate Winslet, Seth Rogen in de Nederlandse bioscopen. Tot die tijd krijgen we van Universal Studio’s regelmatig teasers toegeworpen in de vorm van nieuwe trailers.

In de tweede officiële trailer zien we hoe Jobs in 1996 terugkeerde naar Apple en de eerste iMac in 1998 onthulde. Daarnaast is er aandacht voor zijn dochter Lisa en ex-vriendin Chrisann Brennan.

De film is door Universal Studio’s gemaakt en focust op drie belangrijke momenten, vlak voor productpresentaties: een in 1984 (Macintosh), een in 1988 (NeXT) en een in 1998 (iMac). Apple-fans zullen de technische details die de Steve Jobs-film rijk is kunnen waarderen, maar ook het privé-leven van Jobs speelt een belangrijke rol. Zijn ex-vrouw Chrisann Brennan (gespeeld door Katherine Waterston) en dochter Lisa (gespeeld door drie actrices) zorgen voor emotionele momenten.

De film is op 3 december in de Nederlandse bioscopen te zien. Tijdens een screening in de VS was de pers vol lof. Hoofdrolspeler Michael Fassbender wordt al genoemd als Oscar-kandidaat en ook Apple-oprichter Steve Wozniak is enthousiast.

Meer beeldmateriaal

Bekijk ook de eerste trailer:

En nog een teaser:

Ter vergelijking: de onthulling van de iMac in 1998:
https://youtu.be/oxwmF0OJ0vg?t=19m53s

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jobs presenteert iMac in nieuwe filmtrailer
Sluiten