Jobs presenteert iMac in nieuwe filmtrailer

8 reacties

Op 3 december verschijnt de nieuwe Steve Jobs-film met Michael Fassbender, Kate Winslet, Seth Rogen in de Nederlandse bioscopen. Tot die tijd krijgen we van Universal Studio’s regelmatig teasers toegeworpen in de vorm van nieuwe trailers.

In de tweede officiële trailer zien we hoe Jobs in 1996 terugkeerde naar Apple en de eerste iMac in 1998 onthulde. Daarnaast is er aandacht voor zijn dochter Lisa en ex-vriendin Chrisann Brennan.

De film is door Universal Studio’s gemaakt en focust op drie belangrijke momenten, vlak voor productpresentaties: een in 1984 (Macintosh), een in 1988 (NeXT) en een in 1998 (iMac). Apple-fans zullen de technische details die de Steve Jobs-film rijk is kunnen waarderen, maar ook het privé-leven van Jobs speelt een belangrijke rol. Zijn ex-vrouw Chrisann Brennan (gespeeld door Katherine Waterston) en dochter Lisa (gespeeld door drie actrices) zorgen voor emotionele momenten.

De film is op 3 december in de Nederlandse bioscopen te zien. Tijdens een screening in de VS was de pers vol lof. Hoofdrolspeler Michael Fassbender wordt al genoemd als Oscar-kandidaat en ook Apple-oprichter Steve Wozniak is enthousiast.

Meer beeldmateriaal

Bekijk ook de eerste trailer:

En nog een teaser:

Ter vergelijking: de onthulling van de iMac in 1998:

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  maconly

  EINDBAAS

 • Profielfoto
  Jan-Burger TROOST

  They shouldn’t…

 • Profielfoto
  Yosemite

  Ik kan daar toch echt geen Steve Jobs in zien. Michael Fassbender klinkt niet als Jobs, heeft weinig gelijkenis met Jobs en lijkt voor de rest ook niet op Jobs.

  Geldt eigenlijk ook voor de rest van de bekende personen zoals Jeff Daniels als John Sculley en Seth Rogen als Steve Wozniak.

 • Profielfoto
  Ewout

  Dan vond ik Ashton Kutcher toch echt de ‘spitting image’ van Steve jobs. De komende film mag dan volgens de experts beter zijn, maar de slechte gelijkenis met de verschillende personen is ronduit jammer en doet de film alvast geen recht.

 • Profielfoto
  Maikelw

  hij lijkt niet eens op hem… moeilijk om dit aan jobs‘s persoonlijkheid te kopppelen, jammer.

 • Profielfoto
  Dydefox

  meh…zelfs die iMac leek niet op de iMac die destijds geintroduceerd werd…het muiskabeltje was destijds donkergrijs en niet zwart. Maar ja: toch zal ik de film gaan zien, en uit eerbetoon geen toegangsprijs betalen.

 • Profielfoto
  streeff

  Ze hebben misschien niet de hoofdrolspeler gekozen die het meeste op Jobs lijkt, maar het is wel een betere acteur dan Ashton dinges (terwijl die ook niet slecht was). Misschien dat ik hem toch wel ga zien.

 • Profielfoto
  Dutch_Muscle

  HAHA dat brengt herinneringen terug. Vroeger deden we wedstrijdjes wie het snelste RAM upgrades kon doen in een iMac:lol: