Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 26 september 2015

Moederbedrijf iCentre in financiële nood

Er zijn onzekere tijden aangebroken voor Apple Premium Reseller iCentre. Het moederbedrijf BAS Group, waar ook Dixons en MyCom onder vallen gaat uitstel van betaling aanvragen bij de rechtbank. CEO Peter Brussel bracht gisteren medewerkers van de BAS Group van het nieuws op de hoogte in een e-mail waar OMT de inhoud van ontvangen heeft. Inmiddels is het bericht bevestigd in andere media.

In het bericht aan de medewerkers spreekt Brussel de hoop uit het bedrijf te kunnen herfinancieren en zo een doorstart te maken met een door de rechtbank aangewezen bewindvoerder. Vooralsnog zal er voor consumenten niets veranderen en blijven alle winkels van MyCom, Dixons en iCentre gewoon open.

Volgens ingewijden zijn de financiële problemen van het moederbedrijf niet te terug te voeren tot iCentre. De met vierentwintig winkels grootste Apple Premium Reseller in Nederland zou relatief goede cijfers draaien, in tegenstelling tot elektronicawinkel Dixons waar al langer problemen zouden zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Moederbedrijf iCentre in financiële nood
Sluiten