Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 12 september 2015

Apple Store Brussel gevat in lokale cartoons

Nog een klein weekje slapen en Apple opent in Brussel zijn eerste Belgische retail store. De Brusselse Apple Store is nu nog ingepakt in witte borden, maar deze zijn inmiddels opgeleukt met bijzondere kunstwerken van lokale cartoon-tekenaars.

De rijke cultuur van strip- en cartoonkunstenaars die België rijk is heeft Apple geïnspireerd om er twintig te vragen hún Brussel te vatten in vijf panelen die samen de bovenkant van het Apple-logo vormen. Dit project is door Apple in een gelikt filmpje gevat.

De Brusselse Apple Store opent op vrijdagochtend 19 september. Tot die tijd kun je dus voor de deur genieten van deze lokale kunstwerkjes.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple Store Brussel gevat in lokale cartoons
Sluiten