Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 9 september 2015
Leestijd: 1 minuut

Apple Watch: nieuwe apps, bandjes, modellen, watchOS 2 op 16 september

De Apple Watch krijgt naast WatchOS 2 nog een aantal vernieuwingen. Apple kondigde nieuwe apps van grote bedrijven aan en daarnaast wordt het aanbod bandjes flink uitgebreid. De releasedatum van WatchOS 2 is ook bekend gemaakt: namelijk 16 september.

Nieuwe Apps

Facebook was tot nu toe de grote afwezige op de Apple Watch, maar doet samen met watchOS 2 zijn intrede op het polshorloge van Apple. Daarnaast doet ook GoPro een nieuwe app uit de doeken die als viewfinder dient. Als laatste is er een app voor communicatie tussen (Amerikaanse) dokters en hun patiënten genaamd ‘AirStrip’.

Nieuwe bandjes met eigen wijzerplaat

Apple gaat de samenwerking met het modemerk ‘Hermes’ aan om een aantal exclusieve bandjes te ontwerpen. Het merk komt met een drietal lederen bandjes die in oktober verkrijgbaar zullen zijn. De bandjes krijgen ook een bijpassende wijzerplaat.

Najaarscollectie sportbandjes

De Apple Watch wordt als modieus apparaat gezien en daar hoort natuurlijk een nieuwe collectie bandjes bij. De najaarscollectie van Apple bestaat uit een aantal nieuwe sportbandjes in verschillende kleuren. Er is ook een product RED-model.

Nieuw model sportwatch

De Apple Watch sport is voortaan ook in twee kleuren goud verkrijgbaar, namelijk rosegoud en geelgoud. Het goede nieuws: de gouden Apple Watch Sport kost niets extra.
Dit bericht wordt nog bijgewerkt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Apple Watch: nieuwe apps, bandjes, modellen, watchOS 2 op 16 september
Sluiten