Apple Watch: nieuwe apps, bandjes, modellen, watchOS 2 op 16 september

3 reacties

De Apple Watch krijgt naast WatchOS 2 nog een aantal vernieuwingen. Apple kondigde nieuwe apps van grote bedrijven aan en daarnaast wordt het aanbod bandjes flink uitgebreid. De releasedatum van WatchOS 2 is ook bekend gemaakt: namelijk 16 september.

Nieuwe Apps

Facebook was tot nu toe de grote afwezige op de Apple Watch, maar doet samen met watchOS 2 zijn intrede op het polshorloge van Apple. Daarnaast doet ook GoPro een nieuwe app uit de doeken die als viewfinder dient. Als laatste is er een app voor communicatie tussen (Amerikaanse) dokters en hun patiĆ«nten genaamd ‘AirStrip’.
messenger-watch

Nieuwe bandjes met eigen wijzerplaat

Apple gaat de samenwerking met het modemerk ‘Hermes’ aan om een aantal exclusieve bandjes te ontwerpen. Het merk komt met een drietal lederen bandjes die in oktober verkrijgbaar zullen zijn. De bandjes krijgen ook een bijpassende wijzerplaat.
hermes-bands-001

Najaarscollectie sportbandjes

De Apple Watch wordt als modieus apparaat gezien en daar hoort natuurlijk een nieuwe collectie bandjes bij. De najaarscollectie van Apple bestaat uit een aantal nieuwe sportbandjes in verschillende kleuren. Er is ook een product RED-model.
herfstbandjes-001
herfstbandjes-002

Nieuw model sportwatch

De Apple Watch sport is voortaan ook in twee kleuren goud verkrijgbaar, namelijk rosegoud en geelgoud. Het goede nieuws: de gouden Apple Watch Sport kost niets extra.
sportwatch-gold-001

Dit bericht wordt nog bijgewerkt.

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  Henk Rijnsen

  Due lederen bandjes zijn epic maar wel enkel voor vrouwen : /

 • Profielfoto
  Myquandro

  Ik hoop dat Apple doorgaat met het uitbrengen van nieuwe bandjes. Die lederen bandjes zijn erg mooi en als ze zo doorgaan dan kun je er echt iets heel persoonlijks van maken.

 • Profielfoto
  Olieboer

  Ik ben vooral benieuwd naar dat airstrip. Een verbeterde arts-patiƫnt communicatie kan veel complicaties schelen, en helpen sneller diagnoses te stellen in combinatie met de sensoren. Die zullen in de toekomst ook wel uitgebreid worden.