Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 19 september 2015
Leestijd: 1 minuut

Apple Music Festival nu 10 avonden live

Het Apple Music Festival in Londen is gestart met een optreden van Ellie Goulding. Tot en met 28 september staan grote namen samen met veelbelovende talenten het podium van The Rondhouse. Je kunt het live bekijken via iTunes, Apple TV en Apple Music.

Er is iedere avond een live concert. Headliners zijn onder andere Pharrell Williams, One Direction en Florence + The Machine. De optredens starten rond 20:00 uur en de top-acts staan om 22:00 uur op het programma.

Het Apple Music Festival is de opvolger van het iTunes Festival en zorgt de komende avonden voor live entertainment. Dit is de line-up:

Je kijk het meest comfortabel vanaf de Apple TV, maar OS X- en Windows-gebruikers kunnen ook via iTunes (klik op de banner in de iTunes Store) kijken. Op iOS kijk je via de Muziek-app in het tabblad ‘nieuw’.

Ellie Goulding bijt het spits af.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple Music Festival nu 10 avonden live
Sluiten