Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 3 september 2015

Apple Music Festival: Chemical Brothers, Take That en meer bands bevestigd

Op 19 september start in Londen het jaarlijkse muziekfeestje van Apple. Voorheen bekend als het iTunes Festival, maar inmiddels in lijn met de nieuwe muziekdienst het Apple Music Festival genoemd. De line-up is inmiddels uitgebreid met nieuwe artiesten.

The Chemical Brothers, Take That, The Weeknd, Leon Bridges en James Bay zullen samen met al bevestigde artiesten als Pharrell Williams en One Direction tien avonden lang het podium van The Roundhouse vullen.

De afgelopen jaren vulde Apple de zaal in Londen een maand lang, maar dit jaar is het festival ingekort tot 10 dagen. Het vindt plaats van 19 tot en met 28 september. Tickets zijn alleen voor inwoners van de UK te winnen, maar de optredens zijn live te bekijken via Apple Music, iTunes en Apple TV.

Dit is de complete line-up:

Op Apple Music connect is de voorpret al begonnen en zijn video’s van artiesten te vinden. Je kunt er ook playlists met het beste van voorgaande jaren en introducties van de artiesten bekijken.

Reageer op artikel:
Apple Music Festival: Chemical Brothers, Take That en meer bands bevestigd
Sluiten