9 september: OMT Keynote Party

7 reacties


Woensdag 9 september is het weer zover. Apple presenteert nieuwe iPhones, waarschijnlijk een nieuwe Apple TV en heeft misschien een ‘One More Thing…’ in petto. Zoals altijd doet OMT verslag met een live-uitzending waarbij we voor- en nabeschouwen. Jij kunt hier gratis bij zijn!

De uitzending komt vanaf een nieuwe plek: de Centrale Bibliotheek van Rotterdam, direct naast station Blaak. Bij goed weer zitten we op het Stadsterras van Bar Bistro Binnenrotte op de eerste verdieping van de bibliotheek met spectaculair uitzicht op de nieuwe Markthal.

Live vanaf 18:30 uur

Onze uitzending begint om 18.30 uur met een voorbeschouwing. Om 19.00 uur neemt Apple het stokje over en zetten wij hun livestream door. Omstreeks 20.30 à 21.00 uur sluiten wij af met een nabeschouwing, waarna voor de aanwezigen de borrel begint.

Kaarten zijn alleen te winnen

Wil jij hierbij aanwezig zijn? Meld je dan voor vrijdagavond 18 uur aan. Daarna bepalen wij doormiddel van loting wie de gelukkigen zijn, want het aantal plaatsen is beperkt. Winnaars krijgen via e-mail bericht. OMT zorgt voor hapjes en drankjes. De keuken van Bar Bistro Binnenrotte is open voor ieder die meer wil.
event9sep2015-16x9

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  yasser

  “Looting” zoals bij de wwdc kaarten

 • Profielfoto
  sam44

  Leuk! Ik zal zeker aanwezig zijn. Erg benieuwd naar nieuwe iPhones en een nieuwe  tv.

 • Profielfoto
  yasser

  Ik bedoel loting natiurlijk

 • Profielfoto
  knekkie

  NICE.

  Ik ga m’n best doen er bij te zijn.

 • Profielfoto
  iPadminiRemco

  Zijn er ook tickets te koop?

 • Profielfoto
  Jan David Hanrath

  Nee, er zijn geen tickets te koop. De loting is de enige manier om erbij te zijn.

 • Profielfoto
  tomhhw

  Leuk! Ik heb me weer aangemeld:)