Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 21 augustus 2015

Yahoo Weer nu met wereldwijd buienalarm

De weer-app van Yahoo is niet alleen mooi om te zien, maar vervangt sinds vandaag ook apps als Buienalarm. De weer-app heeft een ingebouwd neerslagalarm dat 15 minuten voordat het tijd is om je paraplu en/of laarzen te pakken waarschuwt.

Het voordeel tegenover het Nederlandse Buitenalarm of Buienradar is dat de app van Yahaoo wereldwijd, dus ook op reis, werkt. Hoe goed het werkt konden we door het zonnige weer niet testen, maar #winteriscoming.

Yahoo Weer toont altijd mooi een geïllustreerde weersverwachting met bijpassende foto’s en statistieken. De app won in 2013 een Apple Design Award. Er is ook een Apple Watch-component, maar voordat dat geladen is heb je bij wijze van spreken al een krant gekocht om het weer op te zoeken. Dat doet niets af aan de mooie, functionele app die met WatchOS 2 waarschijnlijk ook om je pols sneller wordt.

 

  • Yahoo Weer is een gratis download in de App Store (iOS universeel)
Reageer op artikel:
Yahoo Weer nu met wereldwijd buienalarm
Sluiten