Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 18 augustus 2015
Leestijd: 1 minuut

Vodafone: ‘netwerkstoring verholpen’

De problemen met mobiel internet waar sommige klanten van Vodafone sinds dit weekend mee geconfronteerd werden, lijken voorbij. Het bedrijf heeft bekend gemaakt de oorzaak van het probleem gevonden te hebben en met een oplossing gekomen te zijn.

Eerder verschenen berichten dat een fout in een proxyserver de oorzaak was. Dit spreek woordvoerder Richard Mes tegen. Wel lijkt er iets mis te zijn gegaan bij onderhoudswerkzaamheden die dit weekend zijn uitgevoerd. Daardoor zou ongeveer 10 procent van de Vodafone-klanten een trage of zelfs geen verbinding hebben gehad op hun telefoon of tablet.

Vodafone heeft nog niets bekend gemaakt over een vergoeding voor gedupeerde klanten. T-Mobile kwam ondertussen vandaag met het nieuws klanten te compenseren die last hebben gehad van de storing waar deze provider afgelopen week mee kampte. Zij krijgen gratis extra MB’s op hun databundel.

Zijn de Vodafone-problemen inderdaad verholpen bij jou?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuw, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Vodafone: ‘netwerkstoring verholpen’
Sluiten