Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 17 augustus 2015

‘Verkoop iPhone 6s start 18 september’

De datum 9 september klinkt je waarschijnlijk bekend in de oren, dan doet Apple naar verluidt de iPhone 6s en iPhone 6s Plus uit de doeken. Zet ook 18 september alvast maar in je agenda, want dan start volgens bronnen binnen Foxconn de verkoop van de iPhone 6s.

Het Aziatische vakblad IT Home heeft vernomen dat de nieuwe iPhones op vrijdag 18 september aan Apple-winkels geleverd moeten zijn. De pre-orders zouden al een week eerder, op 11 september openen.

Deze data passen prima in het gebruikelijke patroon rondom iPhone-presentaties. De afgelopen jaren heeft Apple altijd een vrijdag gekozen voor de verkoopstart van de nieuwe iPhone-modellen. In de Benelux moeten we waarschijnlijk nog een week langer wachten, de verkoop start eerst in de VS, China en grote Europese landen als Duitsland en Frankrijk.

Rij voor de iPhone 6 in New York (19 september 2014).

iPhone 6s: vooral van binnen beter

Hoewel Apple nog geen uitnodigingen heeft verstuurd voor het iPhone-event op 9 september, fluisterden bronnen binnen Apple de doorgaans goed ingelichte reporter John Paczkowski in. Verwacht geen compleet nieuw ontworpen iPhone, maar een verbeterde telefoon in hetzelfde jasje. Naar verluidt krijgt de iPhone 6s een drukgevoelig Force Touch-scherm, een 12 megapixel camera van Sony, ondersteuning voor nog sneller 4G+ en om een tweede bendgate te voorkomen ook een behuizing van sterker aluminium.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Verkoop iPhone 6s start 18 september’
Sluiten