Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 13 augustus 2015

Verbeteringen Apple Music in iTunes 12.2.2

Naast OS X 10.10.5 heeft Apple donderdag­avond ook een nieuwe versie van iTunes uitgebracht. Versie 12.2.2 staat voor OS X-gebruikers klaar in de App Store en brengt vooral verbeteringen aan Apple Music, Connect en radio­zender Beats 1.

Allereerst is het nu altijd mogelijk om de programmering van Beats 1 in iTunes te zien en toont een nieuw scherm snel zien welke artiesten je volgt op Apple Music Connect. Verder vooral kleine maar welkome bugfixes.

Het scherm met de programmering van Beats 1 is te vinden onder het tabblad radio, na een klik op het Beats 1-logo, staat de programmaring helemaal onderaan de pagina. Het is nog steeds een onoverzichtelijke lijst die niet vertaald is. Apple had er een tabel van kunnen maken (voorbeeld). Zien welke artiesten je volgt en ze snel ontvlogen op Connect kan door op je gebruikersnaam te klikken en te zien voor het menu ‘volgen’.

Er wordt met geen woord gerept over de recente problemen met iCloud-muziekbibliotheek waar Apple forse kritiek op kreeg. Mogelijk zijn deze op de achtergrond opgelost of wordt nog aan een oplossing gewerkt.

Reageer op artikel:
Verbeteringen Apple Music in iTunes 12.2.2
Sluiten