Uitgebreide hardloop-app iSmoothRun Pro 24 uur gratis

Door: Raymon Mens - 6 reacties

Natuurlijk ken je Runkeeper en Nike+ Running, maar we maken je ook graag attent op een verborgen parel in de App Store: iSmoothRun Pro. De app is ter ere van de verjaardag van de maker 24 uur gratis verkrijgbaar. De normale prijs is € 4,99.

iSmoothRun heeft geen abonnementen, verplichte accounts of in-app aankopen. Je data is van jou en kan in een dienst naar keuze, zoals HealthKit, bewaard worden. De Apple Watch, Pebble, sporthorloges en een groot aantal Bluetooth-sensoren worden ondersteund.

Je kunt een looptraining met intervallen, warm-up en cooling-down plannen. De serieuze loper kan zelfs zicht houden op het totaal aantal gelopen kilometers per paar schoenen. De ingebouwde coach geeft gesproken feedback en houdt je op de hoogte van de afstand, tijd, je hartslag en meer. De interface en gesproken feedback zijn wel in het Engels.
ismoothrun-001

Lopen, fietsen en meer

iSmoothRun is aanvankelijk begonnen als loop-app, maar kan ook voor een aantal andere sporten zoals fietsen, aerobics, roeien en zelfs schaatsen gebruikt worden. De ondersteuning voor de grote hoeveelheid sensoren zoals die van Wahoo maakt het tracken van diverse sporten mogelijk.

De app heeft sinds kort een Apple Watch-component en nog meer functies die allemaal te vinden zijn op deze pagina van de maker.
ismoothrun-002

 • iSmoothrun Pro is zeer tijdelijk gratis in de App Store (normaal € 4,99)

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  Chantal C.

  Top app! Ik gebruik hem voor het wielrennen. Exporteer mijn ritten naar Strava, RunKeeper en Dropbox.

 • Profielfoto
  Apple Focus

  Ik gebruik momenteel een digital coach voor het rennen en bevalt me goed! Misschien als ik wat meer conditie heb, kan ik deze gebruiken:)

  Ik zet hem even op mijn iPhone , dan kan ik hem in de toekomst gratis downloaden.

 • Profielfoto
  Jopie Huizinga

  Nog ff puzzelen of runkeeper>ismoothie ook werkt…

 • Profielfoto
  4you

  Deze app heeft alles wat ik ‘nodig’ heb.
  Aanrader *****

  Bedankt voor de tip.
  (Alle andere vergelijkbare apps heb ik meteen afscheid van genomen.)

 • Profielfoto
  sloggi

  Ben benieuwd, ik word gek van de melding in Runkeeper. Alleen jammer dat er geen skeeleren/schaatsen als optie bij zit. Maar je kan niet alles hebben. Dank voor de tip.

 • Profielfoto
  Targaryen

  Bedankt voor deze uitstekende tip!