Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 11 augustus 2015

Uitgebreide hardloop-app iSmoothRun Pro 24 uur gratis

Natuurlijk ken je Runkeeper en Nike+ Running, maar we maken je ook graag attent op een verborgen parel in de App Store: iSmoothRun Pro. De app is ter ere van de verjaardag van de maker 24 uur gratis verkrijgbaar. De normale prijs is € 4,99.

iSmoothRun heeft geen abonnementen, verplichte accounts of in-app aankopen. Je data is van jou en kan in een dienst naar keuze, zoals HealthKit, bewaard worden. De Apple Watch, Pebble, sporthorloges en een groot aantal Bluetooth-sensoren worden ondersteund.

Je kunt een looptraining met intervallen, warm-up en cooling-down plannen. De serieuze loper kan zelfs zicht houden op het totaal aantal gelopen kilometers per paar schoenen. De ingebouwde coach geeft gesproken feedback en houdt je op de hoogte van de afstand, tijd, je hartslag en meer. De interface en gesproken feedback zijn wel in het Engels.

Lopen, fietsen en meer

iSmoothRun is aanvankelijk begonnen als loop-app, maar kan ook voor een aantal andere sporten zoals fietsen, aerobics, roeien en zelfs schaatsen gebruikt worden. De ondersteuning voor de grote hoeveelheid sensoren zoals die van Wahoo maakt het tracken van diverse sporten mogelijk.

De app heeft sinds kort een Apple Watch-component en nog meer functies die allemaal te vinden zijn op deze pagina van de maker.

  • iSmoothrun Pro is zeer tijdelijk gratis in de App Store (normaal € 4,99)
Reageer op artikel:
Uitgebreide hardloop-app iSmoothRun Pro 24 uur gratis
Sluiten