Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 10 augustus 2015
Leestijd: 1 minuut

Safari krijgt snelle plakfunctie in iOS 9

iOS 9 bevat kleine en grote verbeteringen. De meest recente betaversie, die vorige week uitgebracht werd, brengt een kleine maar fijne verbetering naar Safari. De browser krijgt de mogelijkheid om direct naar URL’s en woorden te gaan die geplakt worden.

Door op de adresbalk te drukken, krijg je mogelijkheid om direct te zoeken naar het woord dat op je klembord staat of de URL die op het klembord staat direct te bezoeken. Geen extra handelingen nodig.

Om de functie te activeren druk je lang op de adresbalk, tappen in het veld waar je normaal de URL intypt of plakt is niet nodig. Daarna verschijnt de optie ‘Plak en zoek’ bij woorden en zinnen, of ‘Plak en bezoek’ als er een URL op het klembord staat. In de toekomst te activeren met Force Touch?

Meer verbeteringen aan Safari in iOS 9

Het blijft niet bij deze kleine functie, er staan nog veel meer nieuwigheden voor Safari op het programma. Wij hebben er enkele uitgelicht:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Safari krijgt snelle plakfunctie in iOS 9
Sluiten