Replay: Beats 1 shows nu terug te luisteren

Door: Raymon Mens - 5 reacties

De radioprogramma’s van Beats 1 zijn nu integraal terug te luisteren via Apple Music Connect. Apple is een Replay-service gestart die de radioprogramma’s opneemt en automatisch publiceert. Zowel de dagelijkse als wekelijkse shows zijn terug te luisteren.

Een uitzending gemist voor Beats 1 was een veelgehoorde wens, maar ontbrak bij de lancering van Apple Music. De Replay-dienst is niet officieel aangekondigd, maar werd door het Italiaanse Macstories ontdekt.

De uitzendingen zijn compleet met presentatie terug te vinden op de connect-profielen van de presentatoren, of door in Apple Music te zoeken naar “Beats 1 Replay”. Zowel de dagelijkse programma’s als wekelijkse thema-uren van artiesten¬†zijn tot 7 dagen na uitzending terug te luisteren.
beats1-replay-001
Beats 1 Replay staat los van de afspeellijsten van programma’s die ook op Apple Music verschijnen. Apple zou er goed aan doen om deze diensten samen te voegen, want nu is er tijdens het beluisteren van Replay geen mogelijkheid om te zien welk nummer gedraaid werd.

Meer Beats-stations

Naast Beats 1 zou Apple ook Beats 2, 3, 4, 5 en 6 kunnen lanceren. The Verge heeft ontdekt dat de licentiedeals voor extra streams al rond zijn. Volgens ingewijden zou Apple nadenken over radiozenders op andere plekken van de wereld, zoals Australi√ę en Azie. Ook zouden de zenders ingezet kunnen worden als themastreams voor feestdagen of events. Moet Sky Radio, The Christmas Station zich zorgen gaan maken?

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  knekkie

  Genre specifieke zenders zou vet zijn.

  Al kan 22tracks dan wel inpakken.

 • Profielfoto
  Mac Daddy

  Dat is fantastisch nieuws! Ik zou het voor nu alleen voor Dr. Dre zijn show willen. Die wordt op een vervelend tijdstip uitgezonden namelijk.

  Maar ik krijg het idee dat je daarvoor ook weer een Apple Music account nodig hebt. Jammer, maar wel begrijpelijk.

 • Profielfoto
  joey0181

  Sinds gisteren heel Apple music weer uitgezet, kotsbeu om op elk apparaat alles apart offline beschikbaar te maken en soms wel elk nummer apart van een enkel album. Plus m’n hele bibliotheek door elkaar en dubbele nummers!! Spotify I love you.

 • Profielfoto
  Needler

  Hopelijk is Apple Music over een jaar wel te gebruiken. Tot die tijd is het gewoon weer Spotify.

 • Profielfoto
  Bman

  Apple wil echt een conglomeraat worden; ik dacht dat Apple van focus hield.