Prachtig: Apple Watch bloeit in Londen

Door: Raymon Mens - 8 reacties

Apple heeft zichzelf overtroffen met een nieuwe campagne voor de Apple Watch in het Selfridges’ Shopping Center in Londen. Alle ramen van het historische Britse warenhuis zijn door Apple overgenomen en voorzien van gigantische bloemen.

Het zijn de bloemen die ook die ook op de wijzerplaat van de Apple Watch te zien zijn. In totaal zijn bijna 6000 grote en kleine bloemen gemaakt voor de campagne. De website Wallpaper heeft foto’s gemaakt.

Voor ieder van de 24 ramen staat een unieke Apple Watch, zowel het sportmodel, de stalen als gouden Apple Watch Edition zijn met verschillende bandjes te aanschouwen. Maar de bloemen trekken de meeste aandacht. De grote en middelgrote bloemen zijn gemaakt van giethars, terwijl de kleinere componenten 3D werden geprint.
watch-bloemen-9watch-bloemen-4
watch-bloemen-3
watch-bloemen-1

Bloemen op de Apple Watch

De bloemen zijn een verwijzing naar de Beweging-wijzerplaat van de Apple Watch. Deze laat bij het draaien van je pols telkens een verschillende bloem zien. Er is ook een variant met vlinders en kwallen. Om deze animaties te maken, heeft Apple 285 uur lang meer dan 24.000 foto’s van bloemen gemaakt. Bekijk ze in onderstaande video.

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  NoPlasticPhones

  Ik vind het mooi. Het is eens wat anders.

 • Profielfoto
  jackybe67

  Als ik ooit eens in London geraak, dan staat deze winkel toch hoog op het verlanglijstje om te bezoeken.

 • Profielfoto
  html-junky

  Prachtige maar drukke winkel. En de reclame, prachtig!! Het maakt de winkel ook meteen fleurig ook haha

 • Profielfoto
  knekkie

  Gaaf.

  Als is het zo wel even zoeken naar de Apple Watch. Misschien iets dat de bedoeling.

 • Profielfoto
  UtregCity

  Prachtig!

 • Profielfoto
  Maikelw

  Een bloem gaat me echt niet omzetten om dat k*tding te kopen, maar het fleurt die grauwe shops zeker op!

 • Profielfoto
  jackybe67

  @Maikelw,

  wat een zuurpruim ben jij hier op dit forum. Tijd om volwassen te worden.

 • Profielfoto
  baz84

  Als de Apple watch wat beter was geweest, hadden ze daarop kunnen focussen, ipv een stel bloemen.