OS X El Capitan developer beta 6 nu uit

Door: Raymon Mens - 9 reacties

Ontwikkelaars, updaten maar! Maandagavond heeft Apple de zesde beta van OS X 10.11 El Capitan uitgebracht. Het lijkt erop dat de OS X-beta’s een nieuw, wekelijks schema hebben waarbij de developer beta op maandag en de publieke beta op woensdag komt.

De vorige developer beta van OS X bracht alleen bugfixes en geen zichtbare nieuwe functies of wijzigingen. InĀ developerĀ beta 6 is iets meer zichtbaar; een nieuw icoon in systeemvoorkeuren en een nieuwe wallpaper.

De zesdeĀ beta heeft buildnummer 15A244dĀ enĀ geregistreerde ontwikkelaars vinden ‘m in het developer center. Publieke betatesters moeten even tot woensdag wachten, dan volgt waarschijnlijk een nieuwe publieke beta. De definitieve versie van El Capitan komt in oktober uit.

Nieuw icoon voor Algemene Systeemvoorkeuren.
Nieuw icoon voor Algemene Systeemvoorkeuren.
newwallpaper-10.11-beta6
Nieuwe wallpaper.

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  Helena Vanaeken

  COOL!!! Ik heb hem al geĆÆnstalleerd met mijn developer-licentie =D

 • Profielfoto
  html-junky

  Het begint nu al stabiel aan te voelen

 • Profielfoto
  Rakk

  Mooie wall paper, Glacier Point in Yosemite Park.

 • Profielfoto
  wesleyrl

  Iemand van jullie ook het probleem dat externe monitoren niet meer werken?
  Hij geeft bij mij aan dat er geen video input is.

 • Profielfoto
  plonserd

  Iemand zin om die wallpaper te uploaden?

 • Profielfoto
  cids

  Is er iemand die Beta 6 kan testen met een externe Firewire audio interface? Beta 4 en 5 geven dropouts en vervorming (om de paar seconden) vanuit alle audio bronnen (iTunes, Youtube etc). De Digital Out werkt wel prima. Ik ben nu ge-downgrade naar Beta 3 vanwege dit issue maar wil graag de ervaringen weten van Beta 6 voordat ik weer in stappen ga upgraden…

  Dank alvast voor alle reacties!

 • Profielfoto
  donut

  en er is ook weer een public beta uit… nr 4- mocht je nog tijd overhebben…
  – ik heb vroeger ook wel eens beta software geprobeerd, maar je hebt er eigenlijk helemaal niets aan was – veel verloren tijd en moeite. In het beste geval heeft Apple er wat aan. Laat die dan maar betalen lijkt me- als er Ć©Ć©n bedrijf geld heeft…

 • Profielfoto
  booterror1973

  Als je developer bent dan deze versie niet installeren, Xcode werkt namelijk niet meer.
  Wachten dus op de laatste beta update van Xcode (of El Capitan)