Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 20 augustus 2015

Nieuwe Rabobank-app op 10 september

Terwijl ING en ABN Amro het afgelopen jaar in hoog tempo vernieuwingen aan hun apps doorvoerden, bleef het bij de Rabobank stil. De bank doorbreekt nu het zwijgen en toont een preview van zijn nieuwe bankieren-app. De uitrol begint op 10 september.

De Rabo-app krijgen een nieuw, speelser ontwerp dat meer overzicht moet geven. De app moet persoonlijker worden met een foto of logo van de klant. Ondersteuning voor Touch ID of Apple Watch ontbreekt helaas.

De ondersteuning voor multitasking voor iOS valt positief op, de huidige app logt nog uit bij het wisselen van scherm. Ook zaken als het storneren van een overboeking zijn direct vanuit de nieuwe app te regelen. Voorheen werden gebruikers heen en weer gestuurd tussen de Rabo-website en app. In onderstaande video alvast een voorproefje.

https://youtu.be/GrdzM4ARK6Y

De uitrol van de nieuwe app begint op 10 september en Android-gebruikers mogen eerst. Het is de bedoeling dat alle klanten eind oktober over zijn. Rabobank zegt functies als inloggen met een vingerafdruk (Touch ID) en pushberichten later te gaan implementeren, maar wanneer is nog niet duidelijk. Over de Apple Watch wordt met geen woord gerept.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe Rabobank-app op 10 september
Sluiten