iOS 8.4 jailbreak TaiG nu met OS X-tool

3 reacties

Het Chinese ontwikkelaarsteam TaiG heeft de langverwachte OS X-versie van zijn jailbreak voor iOS 8.4 vrijgegeven. De jailbreak kwam al in juni van dit jaar uit, maar werkte voorheen alleen met Windows. De jailbreaks van TaiG zijn over het algemeen stabiel.

De OS X-tool is te downloaden via de website van TaiG. Let wel op dat je voor het toepassen van de jailbreak de zogenoemde 3K Assistant uitzet. Dat is een Chinese alternatieve app store met gekraakte apps.

De jailbreak installeert Cydia, de alternatieve app store die doorgaans wel veilige apps en tools bevat die normaal door restricties in iOS niet op toestellen zonder jailbreak geïnstalleerd kunnen worden.
3kstore-taig-uit
Het jailbreaken van iOS-apparaten wordt door Apple afgeraden. Door de ingebouwde beveiliging van iOS deels uit te schakelen is je apparaat vatbaarder voor de weinige iOS-exploits die er zijn. Ons advies: alleen jailbreaken als je weet wat je doet.

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  Helena Vanaeken

  Jailbreaks zijn STOUT!!!

 • Profielfoto
  essiw

  ^Jij bent stout:P Jailbreaks zijn legaal, sommige dingen die je met een jailbreak kan doen zijn dit echter niet.

 • Profielfoto
  desafiadore

  mmm..

  geprobeerd… na reboot van ipad blijft de ipad rebooten, na sluiten jainbreak-app op imac kan ik ipad wel gebruiken (stopt de reboot), maar is de ipad dus niet gejailbreaked.
  Imac herstart, ipad herstart en alle apps afgesloten, maar lukt niet, na reboot van ipad geeft de jailbreak-app op imac aan dat deze 10% voltooid is.

  even wachten of er wellicht een bug fix komt ??? (ik gebruik een ipad mini 16gb (1e gen.) met ios 8.4 .