Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 4 augustus 2015

Horlogemaker komt met origineel antwoord op Apple Watch

If you can’t beat them, join them. De Zwitserse horlogemaker Nico Gerard heeft een bijzonder horloge op de markt gebracht, er kan namelijk een Apple Watch aan gekoppeld worden. Aan de buitenkant een gewoon horloge, aan de binnenkant schuilt een smartwatch.

De truc is het speciale bandje van het analoge horloge, je hangt er zo een 38 millimeter Apple Watch aan. Kost dat? €102.000 voor de gouden uitvoering, oh en dan moet je er zelf nog een Apple Watch Edition bij kopen.

De oplage van de Nico Gerard Pinnacle is beperkt tot 99 stuks en het horloge wordt over 10 tot 12 maanden geleverd. Dan hebben we het hier al over de Apple Watch 2, maar die wijzigt ongetwijfeld niet erg veel van vorm en is met een beetje geluk ook wat lichter. Geen overbodige luxe met twee horloges om je pols. De fabrikant omschrijft het horloge als volgt:

Nico Gerard is a timepiece with a luxury chronometer and a smart watch joined by a single bracelet. The chronometer is situated on the outside of the wrist; the smart watch is situated on the inside of the wrist. Nico Gerard bridges the gap between fashion and function.

Geen zin om een ton uit te geven? De stalen editie van de Nico Gerard Pinnacle kost € 8489. En anders heb je ook nog gewoon twee polsen. Smartwatch op links, analoge horloge op rechts.

Reageer op artikel:
Horlogemaker komt met origineel antwoord op Apple Watch
Sluiten